bonie78 bonie78 komentáře u knih

☰ menu

Olivie se snaží Olivie se snaží Emily Phillips

Zajímavé téma, ale nerozvíjí se a opakuje se do úmornosti. Stačilo by 200 stran. Na 350 stránek je to opravdu nezáživné.Konec celkem dobrý

02.11.2019 2 z 5


Šokující odhalení Šokující odhalení Jennifer Crusie

Šokující je pouze to, že slaboduchou rádoby detektivní zápletku dokáže autorka rozepsat na 450 stránek, zaplněnými neustálým ujišťováním o lásce a popisem nesnesitelného chování hlavní hrdinky coby sekretářky. .

21.09.2019 odpad!


Dívka od vedle Dívka od vedle Elizabeth Noble

Mnoho postav, tři čtvrtiny knihy se vysvětluje, kdo co prožil a proč je tam, kde je a nakonec fádní rozuzlení, jaké můžeme vidět všude kolem sebe. Ztráta času.

15.01.2019 2 z 5


Temná strana lásky Temná strana lásky Rafíq Šámí

Zajímavé téma rodinných vztahů a náboženství v Sýrii, kde čest rodiny je nad lidský život jednotlivce. Pokud se žena odchýlí od rodinných pravidel, je bez milosti zabita svými příbuznými. Autor však volí značně popisný styl . Špatně jsem se orientovala v postavách a době děje, přeskakuje se z budoucnosti do minulosti, nejdříve oznámí autor výsledek situace a pak se vrací zpět a popisuje příčiny. Čtenář nemá s kým se ztotožnit.

14.09.2018


Poprask u Čínské zdi Poprask u Čínské zdi Frédéric Lenormand

Kdo četl Van Gulika, nemůže se smířit s takovou karikaturou soudce Ti, diletantsky popsané dobové reálie a naprosto stupidní dialogy. Hnus

16.09.2017