Belluška Belluška komentáře u knih

☰ menu

Zrcadlo Zrcadlo Táňa Keleová-Vasilková

Kniha velmi čtivá jako všechny od Táni, ale řekla bych, že tahle je trošku slabší. Příběh je to hezký, ale nic zvláštního, a na mě je kniha i hodně krátká, byla jsem překvapená když jsem otočila stránku a zjistila, že je to strana poslední. (Další strany jsou, ale na nich je seznam dalších knih, takže jsem byla fakt zaskočena, že už příběh končí.) :)

Přesto zůstanu Táni věrná, kniha zůstane v mé knihovně v řadě s ostatními od této super autorky a už se těším na další novinku.

11.01.2022 3 z 5


Rodinné klubko Rodinné klubko Táňa Keleová-Vasilková

Moc příjemná knížka, přečtená za dva večery. Hodně jsem se při jejím čtení zamýšlela nad tím, co nás s manželem čeká až jednou děti "vyletí z hnízda". Je fakt, že člověk nad takovými věcmi vůbec nepřemýšlí a nemusí to být vždy jednoduché, oba mohou mít na různé situace různé názory, a přestože se tolik let znají tak to každý mohou cítit jinak. Hezky toto téma Táňa v mé mysli otevřela. :)

03.01.2021


Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Krásný příběh, je těžké se od knihy odtrhnout, děkuji Karin za chvilky prožité spolu s postavami knihy v teple na krásné Krétě. :) Přečetla jsem ji opravdu jedním dechem, moc se mi propojenost jednotlivých osob líbila a velmi mě potěšilo i zpestření v podobě příběhu tuláckého pejska. Některé věci zůstaly trošičku pootevřené, tak bych klidně přivítala i druhé pokračování. :)

28.12.2020 5 z 5