BarunkaS BarunkaS komentáře u knih

☰ menu

Město z popela Město z popela Cassandra Clare (p)

Super knížka...je čtivá až tak, že jakmile začnete s prvním dílem, musíte dočíst celou sérii. Cassandry smysl pro hůmor je taky úžasný. Určitě doporučuji tuto knížku, a to věkové kategorii od 12-16 let.

09.11.2020


Deník malého poseroutky Deník malého poseroutky Jeff Kinney (p)

opravdu moc hezká knížka přečetla jsem jí když mi bylo sedm hrozně se mi líbila je o tom že byla jednou jedna rodina a v ní byl jeden kluk jmenoval se Greg Heffley má dva bratry jeden je starší a druhý je mlatší ten starší se jmenuje Rodrick. Je to moje moc oblíbená knížka a doporučovala bych jí všem dětem v rozmezí 6-15 let.

01.05.2016 5 z 5


Bráška Lajdáček Bráška Lajdáček Josef Filgas

Bracha lajdáček je moje první knížka a protože jsem ještě neumněla moc číst tak mi dala nejvýc zabrat. Jinak je docela dobrá je hrozně srandovní.Napsal jí Jozef Filgas. Je to moc hezká knížka.

28.02.2016 4 z 5


Dášeňka Dášeňka Karel Čapek

Dášenka je heská knížka, je krásně ilustrovaná i fotky sou tam velmi srandovní

28.02.2016 5 z 5


Kamarádi v kožíšku Kamarádi v kožíšku Jiří Kahoun

Je to hezká knížka. A je o tom jak dvě myšky se skamarádí a pomáhají si. Je tam osumnáct kapitol. V jedné z nich potkají kocoura, který je chce sežrat. Ale dopadne to dobře. Mě se ta kniha moc líbila. Byly tam hezké obrázky a velké písmena. Ty myšky se jmenovaly Kousek a Bavlnka. Někdy něco tam nebo sem provedou. Jsou to nerozluční kamarádi. Napsal to Jiří Kahoun

28.02.2016 5 z 5