ATASEB ATASEB komentáře u knih

☰ menu

Jak být ve všem totální deb*l Jak být ve všem totální deb*l Steve McDermott

Mám z této knihy smíšené pocity. Nevím jestli to je chyba autora, nebo chyba překladu anebo moje, ale je to dost namíchané. Ty negativně a pozitivně míněné tipy se občas prolínají tak že nevím co si mám z toho odnést. Také se v textu dost odkazuje na nadcházející kroky a kapitoly sami o sobě létají o od jednoho tématu k jinému. Dovolím si říct že jednotlivým krokům nedal autor vnitřní řád. Přesto musím připustit že pár kroků pro mě bylo očiotvírající. Autorův divný humr není pro každého.
Kniha má dost prázdných stránek, ano aby si to zachovalo jakousi strukturu, ale opravdu musí byt za každým číslem kroku prázdná stránka? Opravdu musí být číslo kroku na liché stránce? To přidá taky pár stran.
Myslím si že by po úpravě fontu mohla kniha mít velikost publikace od Roberta Greeneho - 48 zákonů moci. Ta má jen 206 stránek a přesto mi dala daleko víc.

16.01.2023 2 z 5


Architektura kreativního myšlení Architektura kreativního myšlení Eva Le Peutrec

Není to nic co vám změní pohled na svět, ale pár zajímavých myšlenek to umí předat (jen pár). Na nedělní odpoledne je to pěkné čtení. Grafika je rušivá.

09.01.2023 4 z 5


Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Nebudu tady popisovat jak je tahle kniha skvělá, protože ten kdo se připravuje na koupi 4. ho dílu, ví své z prvních tří. Sdělím jen jedno ... je to strhující až do poslední kapitoly. Já to třeba sfouknul za nedělní odpoledne.
Normálně komentáře nepíšu, ale rozhodl jsem se podělit o svůj poznatek - Halt, dal bych skoro ruku na špalet, že ho autor stvořil podle Jacka O'neilla ze seriálové Hvězdné Brány.
Co nemám pravdu? Tak si odmyslete tu šedozelenou pláštěnku. Jejich sarkazmus je totožný :D

17.04.2022 5 z 5