Jak být ve všem totální deb*l

Jak být ve všem totální deb*l https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489553/bmid_jak-byt-ve-vsem-totalni-deb-l-hCd-489553.jpg 4 4 1

Kniha Jak být ve všem totální deb*l je vaším dokonalým životním koučem, možná lépe řečeno antikoučem. Pozor: ať už děláte cokoli, nedělejte opak toho, co se zde dozvíte, jinak jste ve vážném nebezpečí, že provedete některé pozitivní změny a povedete úspěšnější život. Tento vtipný antirádce vás zbaví spousty zbytečných životních starostí.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

How to be a complete and utter f**k up


více info...

Přidat komentář

ATASEB
16.01.2023 2 z 5

Mám z této knihy smíšené pocity. Nevím jestli to je chyba autora, nebo chyba překladu anebo moje, ale je to dost namíchané. Ty negativně a pozitivně míněné tipy se občas prolínají tak že nevím co si mám z toho odnést. Také se v textu dost odkazuje na nadcházející kroky a kapitoly sami o sobě létají o od jednoho tématu k jinému. Dovolím si říct že jednotlivým krokům nedal autor vnitřní řád. Přesto musím připustit že pár kroků pro mě bylo očiotvírající. Autorův divný humr není pro každého.
Kniha má dost prázdných stránek, ano aby si to zachovalo jakousi strukturu, ale opravdu musí byt za každým číslem kroku prázdná stránka? Opravdu musí být číslo kroku na liché stránce? To přidá taky pár stran.
Myslím si že by po úpravě fontu mohla kniha mít velikost publikace od Roberta Greeneho - 48 zákonů moci. Ta má jen 206 stránek a přesto mi dala daleko víc.

Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy knížky

2021  75%Jak být ve všem totální deb*l

Kniha Jak být ve všem totální deb*l je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce7x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x