Apostrof Apostrof komentáře u knih

☰ menu

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Moje první kniha od autorky. Smutná a temná, ale čte se dobře. Sice není vhodná na dovolenou, ale ke čtení doporučuji.

20.06.2023


Lovci sexu, sběrači lásek – Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? Lovci sexu, sběrači lásek – Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? Kristýna Srovnalová

Ke knize jsem se dostal náhodou na dovolené v Egyptě, kde jsem ji vzal manželce. Čte se velmi dobře. Popisuje vztahy, chování a vnitřní boje jednotlivých postav. Naráží na causu,, Guru Jára,,. Z pozice chlapa je to na mě moc ubrečené, ale jde o holčičí knihu, tak to beru. Myslím, že popis jednotlivých osob vychází ze života. Určitě jsem v některé byl i osobně.
Určitě doporučuji.

07.08.2022 4 z 5


Jáma Jáma C. J. Tudor

Kniha se mi četla dobře. Myslím, že byla lepší než ,, Kříďák,,. Prostředí hornického městečka s uzavřeným dolem, spojené s temnou historií a tajemstvím navodili pocit temna, který provází celou knihu. Hodnotil bych 3,5 bodu.

02.02.2022


Jak prokouknout druhé lidi Jak prokouknout druhé lidi Joe Navarro

Kniha o verbální a neverbální komunikaci, která je dobře napsaná. Při uvedených příkladech (boxech) v knize si člověk vzpomene na situace, které zažil a může posoudit své vlastní zkušenosti. Není to kniha, která by se měla číst na jeden zátah. Doporučuji po pěti - deseti stranách denně, aby jste vstřebali informace. Jinak doporučuji.

11.10.2018 4 z 5