Andrew21 Andrew21 komentáře u knih

☰ menu

Čarodějnice se vrací Čarodějnice se vrací Celia Rees

Tuto knihu jsem četl hned po prvním dílu a musím uznat, že přechody mezi příběhy byly super.

12.12.2019 5 z 5


Čarodějnice na útěku Čarodějnice na útěku Celia Rees

Knížka se mi velmi líbila, jedná se o mou první knihu s touto tématikou a opravdu se velice povedla. Přečetl jsem ji jedním dechem a těším se na druhý díl.

12.12.2019 5 z 5


Anna Kareninová Anna Kareninová Lev Nikolajevič Tolstoj

Úžasná klasika sice mi to trvalo dlouho, ale ten čas strávený nad touto knihou určitě stál za to. Mohu pouze doporučit ovšem ne těm, kteří čtou krátké knihy, jelikož rozsah této knihy je větší. Za mne 5 hvězd prostě nádhera.

23.10.2019 5 z 5


Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích J. K. Rowling (p)

Harry Potter je prostě klasika a nelze hodnotit jinak než 5 hvězdami jen škoda, že do filmu nebyli některé věci zařazeny.

07.10.2019 5 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Jde o jednu z těch knih, které vám zvednou náladu i v nejhorším dnu. Knihu jsem přečetl téměř najednou (kvůli škole) a mohu jí pouze doporučit všem co se chtějí zasmát. Autor nám dokázal že i historii lze popsat tak aby se člověk usmál. Za mne jasných pět hvězdo tom není pochyb.

07.10.2019 5 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Tuto knihu mi doporučil jeden můj známý a musím říct, že se mi nejprve nechtělo, ale když jsem se do knihy následně pustil, tak jsem nemohl přestat číst. Všechny povídky, které se zde objevily mně nadchly byly úžasně pojaté a důvod proč nedávám 5 hvězdiček je pouze ten, že já osobně mám raději klasiku. Všem ale knihu doporučuji je vážně dobrá a čtivá.

01.10.2019 4 z 5