Anakondysek Anakondysek komentáře u knih

☰ menu

Píseň zimy Píseň zimy S. Jae-Jones

Na knihu jsem se velice těšila, asi hlavně kvůli té úžasné obálce. Začatek knihy vypadal nadějně, jenže pak mě kniha začala nudit, nic se tam nedělo a já se musela nutit přečíst každou další stranu. V akci jsem se ztrácela a moc jsem nechápala, co se tam děje. Nakonec jsem však dospěla ke konci a posledních deset stran jsem prolétla jen tak očima. Jsem velice sklamaná. Kniha mohla mít 120 stran a nic by to na příběhu nezměnilo.

16.01.2021 1 z 5


Dívka z inkoustu a hvězd Dívka z inkoustu a hvězd Kiran Millwood Hargrave

Když jsem knihu dočetla byla jsem sklamaná, protože jsem čekala něco víc. V popisu akce jsem se hodně ztrácela a postavy byly málo napsané. Někdy jsem ani nevěděla, jak některá postava vypadá. Ovšem když na knihu vzpomínám, nemyslím si, že byla tak hrozná.

30.12.2020 3 z 5


Poselství deště Poselství deště Tanya Stewner

Tento díl se mi zdál takový prázdný, nic moc se tam nedělo. Se špatným koncem nemám problém, asi to bude tím, že hlavní postavy nemám moc ráda a doktor Orion se mi někdy zdá jako hlupák. Velice se mi ale líbila pasáž, kde se bavily o plastech a různých znečištěních. Aspoň si to pár lidí uvědomí. Nemohu posoudit zda kniha byla lepší, než předešlé díly, protože jsem je četla, když jsem byla mladší, ale za mě nic moc.

30.12.2020 2 z 5