Amelka4040 Amelka4040 komentáře u knih

☰ menu

Totálně ulítlé prázdniny Totálně ulítlé prázdniny Thomas Brezina

(SPOILER) Knížka se mi opravdu líbila protože bych se sama viděla jako jedna ségra . Přeji si vždycky když knížku čtu , že umím čarovat a mám také čarodějný dům . Který má knih v jedné místnosti až po hlavu . V jiné místnosti má magické okno které uvaří veškeré jídlo na které si vzpomenu . Ale moje nejoblíbenější část domu vlastně takový dáreček k tomu domu dostali dívky neviditelného kocourka .

06.11.2021 5 z 5


Poklad královny Nefertiti Poklad královny Nefertiti Agnieszka Stelmaszyk

Tato knížka mi přijde strašně taková zajímavá , vzrušující a obecně zábavná na čtení . Knížka se mi moc líbila . Knížka je výborná pro děti . Byla jsem z ní úplně nadšená když jsem přečetla knížku takovou tlustější než obvykle čtu .

22.03.2021 4 z 5


Temná jezera Temná jezera Anita Ganeri

Knížka se mi neuvěřitelně líbila ! Byla zábavná , naučná a proste strašně vzrušující na čtení . Já jsem knížku četla v angličtině , ale věřím že je stejně výborná v češtině . V knížce najdete obrázky , zábavné paragrafy které jsou hrozně naučné a normální písmo . Jsou v knížce různá překvapivá fakta které by jste nikdy nevěděli . Toto je taková ta knížka která je tak strašně zábavná ze vás donutí číst dál, dál a dál...

22.03.2021 5 z 5


Půlnoc Půlnoc Erin Hunter

Četla jsem knížku s pocitem vzrušenosti, ale i tak jsem četla knížku v pohodlí . Knížka se mi líbila . Nevím jestli to bylo tím ze mám rada kočičky , nebo se mi ta knížka vyloženě líbila . Doporučuji aby si knížku přečetli lidé co mají rádi kočky a rádi se přiučí jak se jim žije i v divočině . Varuji , knížka má 292 stran .

18.03.2021