alena0601 alena0601 komentáře u knih

☰ menu

Pán ledové zahrady 4 Pán ledové zahrady 4 Jarosław Grzędowicz

Ani nevím, co k tomu říct, celkově bohatá fantasy sága, jistěže, jak už někteří psali jsou v knihách stránky jimiž se člověk těžko prokousáva a přijdou mu zdlouhavé, ale celkový dojem z celé ságy je stále ohromující a překvapivý. Vuko bude se mi po tobě a dalších Nočních poutnících stýskat...

29.08.2022 5 z 5


Pán ledové zahrady 3 Pán ledové zahrady 3 Jarosław Grzędowicz

Konec třetího dílu, jakoby autor rychle spěchal mít to už za sebou, takže příběh zkrátil. Přesto to byla pěkná jízda a hodně bavila a už se těším na čtverku.

08.03.2022 5 z 5


Hořící království Hořící království Sally Green

U této série mi chvilku trvalo, než jsem chytla ten drive a začetla jsem se s tím, že jsem prostě musela vědět, jak to bude dál. U této třetí knihy jsem jistě tušila, že to bude nutně o válce, ale tolik krvavých atrakcí jsem nečekala a jistě bych se bez nich obešla. Nejvíc mě zajímal osud Tash a ta skutečně měla pramálo prostoru. Rozuzlení světa démónů neoslní ani neurazí. Jsem ráda, že mám tuto sérii za sebou, ale víc ji už do ruky nevezmu.

19.02.2022 2 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Chvilku mi ležela v knihovně, než jsem se k ní dokousala přes jiné a říkám si, proč jsem ji tam sakra nechala tak dlouho ležet? Velmi dobrá fantasy od české autorky moc hezké dílo, ač ho trochu degraduje ta obálka, ale těším se na pokračování.

06.04.2021 4 z 5