ajunaja ajunaja komentáře u knih

☰ menu

Divoký symbol Divoký symbol Patricia Briggs

Souhlasím, že střídání pohledů trošku matoucí, ale došlo mi to pokaždé tak po 2. řádku, takže s tím nemám uplně problém. Líbí se mi propojení s Mercy, ale kdo nečetl její sérii předpokládám, že může být dost zmatený. Chybí mi tam pár odpovědí a v podstatě mi to přijde jak boj s říční ďáblicí, ale přečetla jsem to na jeden zátah takže bych řekla, že dobré :D :D

25.01.2024 5 z 5


Uchvatitel duší Uchvatitel duší Patricia Briggs

Taky čekáte na nějakou bitvu? teda nedokážu říct proti komu :D ale nějaká by měla přijít nějak to tam visí ve vzduchu. Každopádně v rámci zobrazených vzpomínek v tomto díle - taky si představujete Wulfieho v těcg vzpomínkách jako Smígla z Pána prstenů?

22.07.2023 4 z 5


Konec marketingu Konec marketingu Carlos Gil

Ne, že by to byla špatná kniha. Autor hodně vychází ze své vlastní zkušenosti a dává i příklady z praxe. Nicméně pro český a dost možná i celý Evropský trh to není zrovna moc uplatnitelné. Dobře se to čte, ale hodně opakuje věci do kola.

03.05.2022 3 z 5


Zlatý kompas Zlatý kompas Philip Pullman

Ta kniha je rozhodně zajímavá, jen si nejsem uplně jistá jaký z ní mít pocit. Příběh malé holky na které leží váha světa a přitom se zabývají dospěláckými otázkami jako prvotní hřích a odtržení duše. První jsem viděla film i seriál a musím říct že se jim seriál je opravdu autentický s knihou.

26.01.2021 3 z 5


Malé principál Malé principál Antoine de Saint-Exupéry

Super zpracování, člověk se pak zamýšlí zda Brno fakt není v jiném státě :D :D

06.01.2021 5 z 5


Palmy na severním pólu Palmy na severním pólu Marc ter Horst

Krásné ilustrace, hezky vysvětlené změny, kterými prochází naše Země. Možná je to kniha pro děti, ale doporučuji i všem dospělým co se zajímají o to jak Země bude vypadat po nás.

16.12.2020 4 z 5