7065 7065 komentáře u knih

☰ menu

Krajina plná stínů Krajina plná stínů Meg Cabot

Ačkoliv nejsem cílová skupina, tedy spíše věkem, kniha se mi líbila. Susannah byla vtipná a Jesee... Chlap snů! Ačkoliv je to celkem klišé, kniha v sobě má nějaké kouzlo, které vás lapí a chytí za srdce.

13.11.2018 5 z 5


Dračí město Dračí město Petra Machová

Tahle kniha je úkaz! A ne, není to myšleno zrovna v dobrém slova smyslu. Ani nevím kde začít... Na téhle knize je toho špatně opravdu hodně. Mám štěstí, že už toho ani moc psát nemusím, protože spousta čtenářů to tady za mně řekla. Jen bych se opakovala. Ke knize podotknu asi to, že... je opravdu tak špatná, jak se v recenzích píše a snad jednou hodnocení na DK nelhalo. Škoda, Hostovské knihy jsou většinou zárukou kvality. Tady se ovšem pánové trochu (dost!) sekli. Ale je fajn vědět, že i oni dělají chyby (jen tedy doufám, že v tom nehodlají pokračovat). Takže jsou to taky jen lidi. :D Jednu hvězdu dávám obálce. Jediné pozitivum na téhle knize je právě vydařená obálka.

13.11.2018 odpad!


Marina Marina Carlos Ruiz Zafón

Krásná kniha... nejvíc se mi líbila ta pochmurná atmosféra, ta byla brilantní. Napínavá, tajemná a krásná četba. Autor opravdu umí psát.

13.11.2018 5 z 5