Petra17 Petra17 diskuze u autorů

☰ menu

Kiera Cass

Prala bych si aby autorka psala dal ale uz ne v teto serii. Serie Selekce se mi cela moc libila ale posledni dva dily Dcera a Koruna to uz proste nebylo ono ale kdyby vymyslela dalsi knihy pro mladsi ctenare nebo klidne roman pro zeny rozhodne by to bylo stejne ctive a byla bych rada.... a zaroven bych byla zvedava jak by psala dalsi knihy.

19.10.2019


Neal Shusterman

Jeho knihy jsou fantasticke, futuristicke, plne akce a napeti. Myslim ze pan autor hodne premysli jak by mohl nas svet vypadat v budoucnosti.

19.10.2019


Joanne Rowling

Stvorila neco genialniho. Vymyslela dokonaly svet kde vse zapada jak ma a to je u sedmi dilne serie dost tezky orisek ale ona to zvladla! Zajiste timto svetem musela nekolik let zit!

19.10.2019


John Green

Tohoto autora mam rada i kdyz mi to s jeho knihami prijde trochu jako na houpacce. Jedna je skvela a druha nebavi. Mne osobne tedy nebavil od nej asi jen Will Greyson. Jeho byl proste o dost slabsi. No a Kateriny me nelakaji ale ostatni knihy jsem vzdy cetla s velkym nadsenim, byly napinave, ctive, romanticke. On opravdu rozumi svym ctenarum

19.10.2019


Michal Viewegh

Nekolik malo knih id tohoto autora se mi libilo, ale bylo jich opravdu spis mene nez vice. Byl by to dobry spice scenarista protoze filmy jsou o dost lepsi nez knizky.

19.10.2019


Colleen Hoover

Od této autorky čtu knihy vždy s velkým nadšením, protože vím, že každá její kniha stojí zato. Každá kniha ve mně zanechává silný příběh o kterém musím ještě nějakou dobu přemýšlet.

18.10.2019


Ladislav Zibura

Četla jsem zatím jen jednu knihu od autora a byla na jedné přednášce ale PABEBOŽE to byla jízda. Skvělé osobité od začátku do konce. Tolik vtipů tolik humoru. Kdo se do něj nezamiloval lže.

18.10.2019


Colleen Hoover

Autorka píše s humorem a lehkostí, její knihy se čtou sami a člověk o nich musí ještě nějakou dobu přemýšlet. Vždy vtáhnou do děje a emoce se jen sypou.

29.06.2018


Jojo Moyes

Vždy brečím, a vždy její knihy ve mně zanechají takový hřejivý pocit :)

20.03.2016


Cecelia Ahern

PS: Miluji Tě mě naprosto dostalo :)

20.03.2016


Chris Manby

Spisovatelka, která píše tak nějak jinak, než ostatní, nejde u ní očekávat, jak příběh skončí, alespoň to si myslím já. A takové knížky mám ráda.

01.07.2014


Lenka Lanczová

Spisovatelka od které jsem již přečetla pár knížek a všechny se mi líbily, bohužel poslední dobou, když si vybírám, co budu číst mířím spíše k jiným, ale neznamená to, že by to na paní Lanczové něco měnilo, je to výborná spisovatelka.

01.07.2014


Cecelia Ahern

Autorka píšící se srdcem a prožitkem. Po přečtení knih od nich ještě dlouho na ně vzpomínáte.

23.09.2013