Petra17 Petra17 komentáře u knih

☰ menu

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Mě se líbilo to plynutí životem člověka, výchova holek a krize středního věku...vše reálné a s mými teprv malými holkami mě to trochu děsilo co mě možná čeká

13.11.2023 4 z 5


Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Tohle byla super ctiva kniha plná zvratů

05.05.2023 5 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Fajn oddechovka

16.06.2020 4 z 5


Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Sladký románek ze sousedního Německa. Hlavní hrdinka trochu potrhlá a panovačná. Bohužel jsem četla při čtecí krizi, takže mi čtení trvalo 14 dní, což je opravdu dlouho, ale když už jsem knihu otevřela tak jsem hltala každou stránku.

26.11.2019 4 z 5


Světla zimní noci Světla zimní noci Pam Jenoff

Silný a emotivní příběh z druhé světové války. Děj odehrávající se v cirkuse je zase něco jiného a velmi zajímavého. Kniha se četla velmi dobře.

08.11.2019 5 z 5


Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Kniha od ktere se neslo jen tak odtrhnout, cteni bylo svizne a dej pekne plynul. Maxova matka byla priserna, zatinala jsem pesti, skripala zubama a nesnasela jsem ji ! Priserna tchyne! Na vrazdu :D

30.10.2019 5 z 5


Odd a mraziví obři Odd a mraziví obři Neil Gaiman

Děj poklidný, milý, moc se mi líbilo přirovnání k mytologii. Tento autor to prostě umí. Jeho knihy umí překvapit.

25.10.2019 5 z 5


Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci Halina Pawlowská

Moje první kniha od paní Pawlovské. Půjčila mi ji kolegyně z práce a byla jsem příjemně překvapena. Děj plynul a autorčin humor mě velice bavil.

25.10.2019 4 z 5


Budu maminka - Zápisník a průvodce těhotenstvím v jednom Budu maminka - Zápisník a průvodce těhotenstvím v jednom Jana LeBlanc

Moc hezky zpracovaný deníček pro těhotné. Těšení na miminko hezky plyne. Můžete si zaznamenávat lékaře, váhu, lepit fotečky z ultrazvuku i psát miminku vzkazy. Rozhodně to bude i nádherná vzpomínka.

25.10.2019


Bestiář Bestiář Barbara Nesvadbová

Knihu jsem přečetla celkem rychle, styl psaní mi celkem seděl, hlavní hrdinka mne moc nezaujala a byla mi celkem i nesympatická, nicméně knihu jsem dočetla...

25.10.2019 2 z 5


Dívka odnikud Dívka odnikud Radka Zadinová

Kniha pro čtenáře od 12 let, spíše tedy čtenářky. Kniha popisuje život holky, která celý život hledá maminku, tu pravou, vychovává ji totiž žena, u které ji její matka zanechala... V příběhu se tedy dozvídáme proč, v knize nechybí ani láska, přátelství. Co chybělo mě byly kapitoly. Kniha byla rozdělena na dvě části a kapitol byl pouze náznak v srdíčkách a velkých písmenkách, ubíralo to na rychlosti čtení...

25.10.2019 3 z 5


Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Dobrodružný román pro ženy, velice napínavé, čtivé a originální. Příběh na který budu rozhodně vzpomínat, konec ve mě vzbudil jistou dávku emocí.

21.10.2019 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Velice silný příběh, jak už to autorka umí. Celou dobu vlastně nevíte proč je Miles tak odtažitý. Když jsem to za polovinou knihy zjistila já nutilo mě to plakat a plakat.

18.10.2019 4 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Silný příběh, sympatičtí mladí hrdinové. Bohužel je kniha ze života a nemoc může potkat kohokoliv z nás. A to jakkákoliv a tito lidé v knize ukazují že vše se dá zvládnout a někdy i s úsměvem. Kniha se četla jedním dechem a to při prvním i druhém mém čtení. Klobouk dolů, že toto dokázal napsat chlap.

18.10.2019 5 z 5


Hořká chuť lásky Hořká chuť lásky Lenka Lanczová

Romantický příběh ve kterém se objevují i tíže vyřešitelné spory. Hlavní hrdinku jsem si hned oblíbila a jen slintala další a další stránky.

18.10.2019 5 z 5


Postel plná růží Postel plná růží Lenka Lanczová

Duo bratrů nelze nemilovat. Po tomto pokračování jsem sahala s nadšením že si Nelu ješte chvíli užiju a zažiju zase romantický příběh jak má být

18.10.2019


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Fanoušci Hp si přály pokračování. I já pevně doufala v 8.díl Hp. Bohudík se nám dostalo, bohužel je to jen scénář hraný prozatím jen v Anglii. Pokračování je to ale hezké i když celkem strohé.

18.10.2019 4 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání) Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání) J. K. Rowling (p)

Harryho nelze nemilovat. Já jako Potterfan četla několikrát stejně jako několikrát viděla film. Tento originální svět je něco geniálního. Od dob kdy začal vycházet se mnozí již pokoušely Rowlingovou troufnout ale nikdy se to nikomu nepodaří. Fanoušci HP každou napodobeninu odhalí a HP svět pro ně bude stejně ten top.! Zde se seznamujeme se světem a s Harrym... a zažijeme první dobrodružství.

18.10.2019


Klan Klan Adrienne Young

Knihu jsem přečetla velmi rychle. Děj celkem plynul a opravdu se kniha četla rychle. Musím však říct, že děj byl někdy trochu zmatený a jako by některé kapitoly chyběly. Něco se tam stalo, ale nebylo to napsané a v další kapitole se pokračuje už s tím co se stalo nejspíše jen v hlavě autorky. No a také mi vadily překlepy, chybějící písmena ve slově i další jiné chyby v textu. Jinak byl ale námět opravdu zajímavý a knihu jsem si i tak užila a bavila mne číst.

07.09.2019 3 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Silné a dojemné jako všechny knihy od této autorky... Její knihy zanechávají silné emoce

03.07.2019 5 z 5