MonaLisa42 MonaLisa42 diskuze u autorů

☰ menu

Mona Kasten

Skvělá autorka, která umí ve čtenáři vzbudit velké množství emocí. Její knihy jsou velice čtivé a krásně napsané, postavy si dokážeme v mysli dokonale představit a prožít s nimi celý příběh. Její milostné romány rozhodně ocení mladá čtenářka, ale myslím si, že možná i těm starším se zalíbí... Prvním dílem od Mony jsem si nebyla příliš jistá, ale s každým dalším se dál a dál zlepšuje. A už se nemůžu dočkat dalších knih.
Líbí se mi, že ve knižní sérii Znovu skutečně rozeznávám útržky z reálného života vysokoškoláků. Ráda jsem se při čtení setkala a pobavila s tak úžasnou partou kamarádů. Moc děkuji!!!

06.07.2020


Sherrilyn Kenyon

Skvělá spisovatelka... neznám mnoho autorů, kteří by se pouštěli do tak různorodých žánrů (milostné historické romance ~ fantasy). Obdivuji, že její knihy jsou vždy čtivé, napínavé a velice zábavné - prostě se od nich není možné odtrhnout. O těchto postavách chce číst snad každá žena - piráti, upíři, řečtí bohové, válečníci,... Všechny mužské hrdiny pojí hrůzostrašná minulost.
Nejvíce mě okouzlila série Bratrstvo meče, některé díly bych mohla číst stále dokola. Není v nich nic, co by mě zklamalo nebo bych mohla vytknout. Postavy Dravena, Sina a Strydera jsou prostě božské.
Série Mořští vlci byla trochu slabší a podrobnosti se mi rychle vytratily z paměti, ale k některým částím se ráda vracím a stále se nad nimi v duchu chechtám.
Série Noční dravci mě nakonec velice mile překvapila. Byl tu vytvořen úchvatný svět, který se stále rozvíjí a postavy se mění. Několikrát jsem ale měla problém pochopit situaci a neztratit se v postavách. Děj byl pro mě častokrát nepředvídatelný, někdy totálně nepochopitelný a někdy naprosto okouzlující.
Přečetla jsem od této autorky každou knihu, na kterou jsem narazila v českém jazyce. Skutečně mě mrzí, že jich v ČR vyšlo tak málo. Moc děkuji!!!

03.07.2020