Jančislava Jančislava diskuze u autorů

☰ menu

Liane Moriarty

Mám přečtené dvě knihy a rozhodně půjdu na další. Styl psaní mi vyhovuje a příběhy mají pointu a je tam prostor pro zamyšlení. Rozhodně má místo v mé knihovně,,protože její onihy se dají číst opakovaně.

05.05.2017


James Alfred Wight

Jeho krásné příběhy mě provázejí téměř celý život. Když nevím co číst nebo jsem nemocná sáhnu po jeho povídkách a nechám se přenést na místa jeho působení ať je to do chlívku či k zámožné paní.

27.11.2014


Agatha Christie

Ano kdo nezná Agathu, nezná pořádnou detektivku. Je to základ :-)

27.11.2014


Dan Brown

Jeho knihy se mi většinou líbí. Ráda je čtu a u většiny po přečtení ještě přemýšlím o tom, co jsem se dověděla.

27.11.2014


J. R. R. Tolkien

Jeho příběhy jsou krásné a ráda se k nim vracím. Měl krásnou fantazii až mu závidím :-)

27.11.2014


Joanne Rowling

Mě se její knihy líbí. Ať je to H.Potter, ke kterému se ráda vracím nebo Prázdné místo, které mě vážně bavilo. Volání kukačky je slabší, ale J.K.R umí psát lehce a zajímavě takže to přečtete jedna dvě.

27.11.2014


Tess Gerritsen

Její knihy obsahují napětí, dobrý styl psaní, skvělou zápletku. Její knihy mám opravdu ráda a vždy se těším na novou. A seriál? No děs a fuj :-)

27.11.2014


Joseph Hillstrom King

Jsem ráda, že má King pokračovatele a zatím to vypadá, že dobrého :-)

27.11.2014


Kateřina Tučková

Její knihy mají duši. To pro mě znamená, že když knihu dočtu tak ve mě příběh ještě dlouho zůstává a pracuje. Její postavy, jako bych znala z reálného života. Nestává se mi to často a proto jí řadím k jedné z nejlepších.

27.11.2014


Edith Pargeter

Četla jsem serii s bratrem Cadfaelem a jsem moc spokojená, je to klidné, ale napínavé čtení.

27.11.2014


Kate Mosse

Její knihy mě vcelku baví, mám ráda střídání minulost - přítomnost. Nejraději mám Hrobku.

27.11.2014


Martina Cole

Dříve mě její knihy moc bavily a spoustu z nich je v mé knihovně. Bohužel, postupem času se mi její díla, zvláště nová tvorba, zdají stále stejné, jen se změní jména. Už tam není skoro žádná zápletka, jen se stále znovu opakují stejná fakta. Nové knihy si už půjčuji jen v knihovně. Občas se ráda vrátím k jejím starším knihám.

27.11.2014


Jan Udo Holey

Mě se jeho knihy líbí. Rozhodně stojí za zamyšlení. Nutí mě nad spoustou věcí přemýšlet a více si všímat. A někdy zas naopak vypouštět kecy, co se objevují v televizi. Neříkám, že věřím všemu, ale spousta věcí mě zaujalo.

27.11.2014


Stephenie Meyer

Četla jsem od ní Stmívání, Krátký druhý život Bree Tannerové, Hostitele. Píše lehce, čtivě i poutavě. Trochu mi vadí její hlavní hrdinky, jsou to vždy tak trochu střeva se mi zdá :-) takový chudí no. Ve své době jsem její knihy četla moc ráda. Trochu mi vadí, že chce psát Stmívání Edwardovým pohledem. Myslím, že kolem Stmívání toho bylo napsáno už dost. Připadá mi pak, že vlastně nic jiného napsat neumí a těží jen z jednoho příběhu. No každopádně jsem si její knihy užila a za to jí děkuji.

27.11.2014


Stephen King

Stydím se, že komentář píšu k mému nejoblíbenějšímu spisovateli až teď. Provází mě od puberty ( spolu s Deaverem ) a nedám na něj dopustit. Začalo to filmem Řbitov zvířátek, kniha Osvícení ( kde jsem na noční službě málem měla infarkt při čtení, no to je nápad brát si Kinga na noční ) a pak už to jelo. Mám od něj všechny knihy a i se k nim ráda vracím. Za mě jednička!

27.11.2014


Jeffery Deaver

Moje pletky s Deavrem trvají už spoustu let. Začalo to v knihovně náhodně půjčenou knihou Sběratel kostí a pokračuje to celou sbírkou v knihovně. Provází mě od puberty a stále mě baví. Pro mě je to mistr v psaní detektivních příběhů a změny úhlu pohledu. Vždy se těším na novou knihu.

27.11.2014


Tana French

Knihy od Tany mám moc ráda. Líbí se mi styl psaní a její zápletky. Určitě budu pokračovat ve čtení jejích knih.

27.11.2014


Markus Zusak

Markuse Zusaka jsem s radostí zařadila mezi své oblíbené autory, jejichž díla budu v knihkupectví vždy vyhledávat. Začala jsem sice od konce jeho tvorby, ale je vidět, že roste a těším se, co dalšího napíše. Podle mě slibný autor.

27.11.2014