JakubiRa JakubiRa diskuze u autorů

☰ menu

Klára Nováčková

Po besedě a autorském čtení mohu konstatovat, že Klára Nováčková je nadějná autorka. Přeji hodně úspěchů.

03.11.2018


Lenka Chalupová

Zažila jsem literární besedu s Lenkou Chalupovou a mám z toho setkání velmi pozitivní zážitek. Její knihy se velmi dobře čtou. Vždycky spojí nějaký společenský "problém" s barvitě vylíčeným příběhem.

19.03.2018


Alena Mornštajnová

Talentovaná česká spisovatelka. Svou Hanou si mě získala. Moc jí fandím.

31.10.2017


Patrik Hartl

Patrik Hartl je prostě svůj. Jako spousta lidí jsem si ho "všimla" ve Všechnopárty a Show Jana Karause, takový člověk se přehlédnout nedá. A pak to přišlo. Jedna knížka, druhá... život z moha úhlů pohledu, o tom je svět a o tom Patrik píše a tak i žije. Je bezprostřední a mně se líbí.

19.04.2017


Radka Třeštíková

Recyklovaná Halina??? Snad jen podle stylu upoutávek, které se píší kvůli prodejnosti. Radka Třeštíková píše skvěle. Ona sama říká, že ne dokonale. Ale co je dokonalé? Umění psát ovládá. Její knihy se mi moc líbí. Jen tak dál.

05.02.2017


Zdeněk Hanka

Jsem velmi ráda, že jsem se mohla zúčastnit besedy s tímto spisovatelem v naší škole. Vysoce hodnotím styl jeho literárního vyjádření, nádherná čeština v próze a jeho poezie je dokonalá, ať je určená dětem nebo dospělým čtenářům. Pan Hanka navíc dokázal téměř nemožné - "rozečetl" nám děti na druhém stupni. Dokázal získat pro četbu i tzv. nečtenáře :-) .

29.01.2017