avalonek avalonek diskuze u autorů

☰ menu

Johanna Lindsey

Dnes jsem zjistila,že moje nejoblíbenější autorka odešla do spisovatelského nebe.Je mi to strašně líto a úplně mi to vzalo dech.Jeji postavy mám pořád uložené v srdci a navždy tam budou a taky navždy budou v mě knihovně.Byla prostě dokonalá spisovatelka.Smutním

01.01.2021


Leoš Kyša

Dostal mě,normálně mě pan spisovatel chytil do svých sítí a já si budu muset jeho knihy pořídit do své knihovny..Jinak nebudu moct dobře spát

20.04.2019


Lisa Kleypas

Spisovatelka mi byla doporučena a nečekala jsem,že takhle úžasné knihy kdy dostanu do ruky..Jsem moc spokojená u každého čtení a snažím se její knihy postupně všechny získat..

11.06.2018


Johanna Lindsey

Její knihy jsem si strašně oblíbila.Uz jsem v knihovně za blázna,když si je půjčuji pořád dokola.A tak začínám postupně odkupovat její krásné příběhy,které mi prostě nesmí chybět v mé knihovně..

02.10.2017


Juraj Červenák

Luxus.Jeho knihy mě opravdu dostaly do kolen.Zatim jsem teda přečetla hlavně Rogana,ale už se připravuju na další jeho knihy.A podle komentářů tady je mi jasné,že tento autor stojí za přečtení.Jen tak dál Ďuro..Díky takovejm spisovatelům stojí za to číst..

08.03.2016


Samantha Young

Opravdu úžasná spisovatelka románu..Její knihy mě vzaly za srdce,je to jak kdyby to opravdu někdo prožil a jen vložil na papír..Moc hezké čtení akorát škoda,že jsou její knihy tak krátké..

29.09.2015


Andrzej Sapkowski

Zaklínač je můj život.Pro mě jsou to nejlepší knihy,co se mi dostaly kdy do ruky.Už jsem je četla několikrát a pořad se jich nemohu nabazit.Za mě nejlepší fantazie a opravdu úžasný spisovatel..

15.09.2015


Erika Mitchell Leonard

Musim řict,že za mě knihy od této spisovatelky byly super..Samozřejmně to nemužeme srovnávat se spisovateli světového kalibru..Ale knihy jsou hezky napsané a na odreagovani jsou dobre..Me dostaly z velmi špatneho obdobi a přenesly me do světa fantasie a romantiky..Za me dobry čteničko..

15.07.2015


Jiří Kulhánek

Velice by me zajimalo proc pan Kulhánek nevydava sve starsi knihy.Muj muz uz hleda jeho knihy moc dlouho,strasne by je chtel mit,ale proste nejsou vubec k sehnani,coz ke velka skoda.Tak snad se zase jednou dostanou do obehu,aby si lidi mohli zase jednou uzit kvalitni cteni a mit ho doma.

16.04.2015