Amneris Amneris diskuze u autorů

☰ menu

Hana Martinková

Na paní Körnerovou a její knížky jsem narazila náhodou, o to víc mě překvapilo, jak skvěle a čtivě autorka píše. Její knížky jsou zárukou toho, že se od příběhu nelze odlepit, protože naprosto bravurně dokáže popsat obyčejný lidský život. Četla jsem Hlas kukačky a Heřmánkové údolí a obě knížky jsou bomba. Paní Körnerovou si přidávám na seznam oblíbených autorů a všude její knihy doporučuji :-)
Měla jsem možnost se s paní Körnerovou setkat osobně v rámci besedy v knihovně. Je to neskutečně vitální dáma, když člověk ví, čím si v životě prošla. A jak sama říká, psaní knih ji trvá dlouho, ale doufá, že si své čtenáře najde :-)

28.03.2023


Julie Caplin

Spisovatelka Julie Caplin mě překvapila nápadem, že se každá její kniha odehrává v jednom státě nebo hlavním městě. A hlavně skvěle dokáže popsat daná místa a prostředí. A co jí jde nejlépe - při čtení jejích knih má člověk chuť si sbalit kufr a vyrazit do dané země a ochutnat ty spousty dobrot, o kterých píše. Tento žánr by se dal nazvat jako romantické cestování nebo cestovatelské romance :-)

30.09.2022


Alena Mornštajnová

Knihy od paní Mornštajnové jsem si doslova zamilovala, dokáže velmi ladně psát o těžkých dobách a bravurně vykreslit charaktery jednotlivých postav.

02.12.2019


Lenka Lanczová

Knihy Lenky Lanczové mě provázely celým dospíváním a teď po deseti letech jsem se k nim z nostalgie znovu vrátila. Jsou knihy, které jsou pro mě naprostými srdcovkami, jako Lucky Luk 1+2, Kapky rosy nebo Postel plná růží. Lenka prostě dívčí romantické duši rozumí :-)

13.02.2019