Zdravá chůze po celý život

Zdravá chůze po celý život https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434431/mid_zdrava-chuze-po-cely-zivot-bCc-434431.jpg 4 17 4

2. přepracované vydání, 2020 Bazilejský lékař Christian Larsen a francouzská fyzioterapeutka Yolande Deswarte před dvaceti lety vynalezli Spiraldynamik, metodu pro zkoumání kvality pohybu jako nejpřirozenějšího zdroje a podporu lidského zdraví. Své zkušenosti a poznatky vložil autor do této knihy, která se tak stala průvodcem na cestě ke zdravé chůzi a zdravým nohám. Tato přehledná příručka vám pomůže přesně zhodnotit stav vašich nohou. Poté vás seznámí s účinným tréninkovým programem, který je šitý přesně na míru vašim potřebám. Najdete zde mnoho praktických řešení, jak změnit svůj každodenní život. Pro ty z vás, kteří pěstujete sport jako hobby, jsou připraveny cenné rady, jak se vyhnout nesprávné zátěži.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Poznání
Originální název:

Gut zu Fuß ein Leben lang


více info...

Přidat komentář

Pindrushee
25.10.2021 5 z 5

Skvělá kniha. Moje druhá kniha z konceptu Spiraldynamic a určitě ne poslední. Vhodná i pro laiky a rozhodně pro každého, kdo se zabývá pohybem.

IvonaK
10.10.2018 4 z 5

Dost odborná knížka ale myslím si že se mi jednou bude hodit. Hlavně mě zaujaly ty tabulky jak nohy můžou onemocnět a jak si je udržovat vpořádku atd.


Alize
20.06.2016 5 z 5

Super inspirativní kniha, jak podpořit stabilní chůzi, zdravé nohy nejen své, ale i rodiny. Strávili jsme s dětma krásné sobotní dopoledne studiem, cvičením a masírováním svých ťapek. Moc nás to bavilo a bylo to opravdu nabíjející, zasmáli jsme se u toho. Určitě to nebylo první a poslední dopoledne v kruhu rodiny na toto téma. A to mám puberťáky kluky, které fakt není úplně lehké zaujmout a přimět k sebestudiu.

Danafantom
12.01.2013 5 z 5

Starejte se o své nohy, budou vás za to celý život nosit.

Štítky knihy

chůze nohy

Kniha Zdravá chůze po celý život je v

Právě čtených1x
Přečtených18x
Knihotéce18x
Chystám se číst7x
Chci si koupit5x