Zdravá chůze po celý život
kniha od: Christian Larsen
KoupitKoupit eknihu
Tato přehledná příručka vám pomůže přesně zhodnotit stav vašich nohou. Poté vás seznámí s účinným tréninkovým programem. 50 cvičení pro zdravé nohy. Poznáváme a odstraňujeme nesprávnou zátěž nohou. Trénink místo operace - úspěšná metoda Spiraldynamik. Gymnastika nohou u vbočeného palce, ostruhy patní kosti, plochých nohou atd....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123513/zdrava-chuze-po-cely-zivot-123513.jpg 4.316Literatura světová, Literatura naučná, Zdraví
Vydáno: 2005, Poznání (Václav Lukeš)
Gut zu Fuß ein Leben lang
Komentáře (4)
Kniha Zdravá chůze po celý život

Skvělá kniha. Moje druhá kniha z konceptu Spiraldynamic a určitě ne poslední. Vhodná i pro laiky a rozhodně pro každého, kdo se zabývá pohybem.

Dost odborná knížka ale myslím si že se mi jednou bude hodit. Hlavně mě zaujaly ty tabulky jak nohy můžou onemocnět a jak si je udržovat vpořádku atd.

Super inspirativní kniha, jak podpořit stabilní chůzi, zdravé nohy nejen své, ale i rodiny. Strávili jsme s dětma krásné sobotní dopoledne studiem, cvičením a masírováním svých ťapek. Moc nás to bavilo a bylo to opravdu nabíjející, zasmáli jsme se u toho. Určitě to nebylo první a poslední dopoledne v kruhu rodiny na toto téma. A to mám puberťáky kluky, které fakt není úplně lehké zaujmout a přimět k sebestudiu.
Štítky
Autor a jeho další knihy
2019 | ![]() |
2005 | ![]() |
2013 | ![]() |
2009 | ![]() |
2012 | ![]() |
2010 | ![]() |
Kniha Zdravá chůze po celý život je v
Přečtených | 18x |
Knihotéce | 18x |