Strýček Fred v jarním čase

Strýček Fred v jarním čase https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135053/bmid_strycek-fred-v-jarnim-case-YIN-135053.JPG 4 11 3

Strýc Fred série

< 1. díl >

Zámek Blandings série

7. díl

Další román klasika anglického humoru, v němž se setkáme s oblíbenými hrdiny sídlícími na zámku Blandings. Známí obyvatelé zámku Blandings, počínaje lady Constance a jejím bratrem Clarencem mají hosty, kteří rychle změní všední dny na zámku. Hrdinové příběhu mají sice nejlepší úmysly, ale právě ty je přivedou do neuvěřitelných problémů a situací. Milostnou zápletku příběhu tentokrát zauzlí a rozplete veselý stařík Frederick, hrabě z Ickenhamu. Stranou děje nezůstane ani prasnice Císařovna, a tak se čtenář má na co těšit.... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Uncle Fred in the Springtime , 1939


více info...

Přidat komentář

pepa4081
14.09.2021 4 z 5

Příběhy s Císařovnou mne vždycky baví, i když zde není Jeeves. Tenhle byl jen o maličko slabší, než ty ostatní. Milovníkům humoru mohu doporučit.
Uspokojivé.

ComposeAdela
25.08.2020 2 z 5

Ze všech wodehouseovek, které jsem zatím četla, tedy více než dvaceti, mi tato připadala zdaleka nejslabší, ačkoliv napsaná je jako vždycky výborně.
Pokud se chystáte číst Wodehouse, vezměte si od něj jakýkoliv jiný román než tento, protože jinak budete pravděpodobně zklamaní a demotivovaní číst něco dalšího.


bruntal
24.12.2017 5 z 5

Hehehe :)