Lásko, nezapomeň

Lásko, nezapomeň https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31027/bmid_lasko-nezapomen-5bU-31027.jpg 4 44 5

Wyndham sága série

< 2. díl

Hrdinkou románu je půvabná Nyssa Wyndhamová, dvorní dáma čtvrté manželky Jindřicha VIII., žena krásná a hrdá stejně, jako bývala její matka. K pobouření celé Anglie dá Jindřich svůj sňatek anulovat, neboť královna nedokáže vyhovět chlípným tužbám nenasytného krále. Jindřich hledá temperamentní a smyslnou novu ženu - a jeho zrak spočine na krásné Nysse. Avšak v zemi prodchnuté spiknutím a rebélií existuje tajná moc, odhodlaná překazit Jindřichovy úmysly. Drogami omámená Nyssa procitá v náruči proslulého zhýralce Variana de Winter. Nyssina čest je pošpiněna a rozhořčený král nařídí, aby se vzali.Hezký - a zanedlouho i zamilovaný - Varian de Winter směle dobývá svou ohnivou nevěstu. jejich štěstí však nemá dlouhého trvání. Nepřející strana královského dvora je zakrátko rozvrátí a intrikami zaplete Nyssu do zločinného spiknutí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love, Remember Me. , 1994


více info...

Přidat komentář

georginaa
03.02.2022 2 z 5

Knihu jsem četla již dříve, ale nic nemění na tom, že toto není můj šálek kávy. I zde přes všechny pletichy, nevěry a tajemství se to dalo přečíst. Od Small jsem četla více knih, některé se mi líbily víc než tato.

MAU256
06.09.2021 5 z 5

Krásný příběh Nyssy zasazený ke dvoru v době kralování Jindřicha Tudora. Přes počáteční přinucené manželství s Varianem de Winter, nakonec, jak to v romantických knížkách bývá, přes určité nesnáze, to s nimi přeci jen dobře dopadlo. I když její kamarádka Katka, kterou si král zamiloval, takové štěstí neměla.


miruska1
23.02.2015 5 z 5

S knih ktore som doposiaľ čitala od tejto autorky je tato nejlepši,pačila sa mi viac ako prva časť. Veľmi pekny a zaujimavy pribeh a dozvedela som sa aj docela dosť z historie....

Lajla
31.08.2012 4 z 5

Také jsem četla tuto knihu a je fakt moc fajn byla bych ráda kdyby autorka napsala další knížku o osudech Nyssy a Variana de Winter.

maryzka
11.05.2012 3 z 5

čtivá, pěkná kniha, doufám, že autorka napíše nějaký cyklus o rodině Winterových a Wyndhamových.