Vášnivý sprosťák

Vášnivý sprosťák https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271113/bmid_vasnivy-sprostak-re4-271113.jpg 4 885 133

Vášnivý svůdník série

< 2. díl >

Nic není lepšího než sex s ex…, pokud se nezamiluješ. Na rozdíl od svých nejlepších kamarádek, Mii a Loly, je Harlow Vega známá tím, že si vždycky ráda užije. Provdat se opilá na dvanáct divokých hodin v městě hříchu za až komicky svůdného, drsného kanadského rybáře Finna Robertse, který (žádné překvápko) dokonale vládne svýma svalnatýma rukama, rty i tělem – to je přesně její styl. Ale byla to jen jednorázovka: sprostá, drsná a nekomplikovaná… dokud se Finn pracovně neobjevil v San Diegu, kde Harlow žije. Není připravená na vážný vztah, ale když jsou spolu, uvědomí si, že na něm přece jen cosi je. Možná to není láska (kruci, ani ho nemá ráda), ale jejich vzrušující hrátky jim poskytují dokonalé rozptýlení od děsivých životních změn, kterým oba čelí – výzev, se kterými si ani jeden neví rady a musí se s nimi poprat sám. Z jedné společně strávené noci jsou rázem dvě a najednou Finnova tajemná pracovní cesta trvá několik týdnů. Dohodli se na sexu – divokém a vášnivém – ale teď se z jejich dohody začíná klubat něco opravdovějšího. A pro dva lidi, kteří jsou zvyklí velet, je zamilovat se něco jako volný pád.... celý text

Přidat komentář

Eva_Skala99
dnes 5 z 5

Úžasná série od této autorky. Je sice slabší oproti sérii "Božský", ale zklamání necítím. Určitě si najde místo v mé knihovně. Doporučuji!

MAU256
02.02.2024 4 z 5

Druhý díl této série, byl stejně čtivý jako první. V tomto díle jsou hlavními aktéry Harlow a Finn, oba mají v životě své sra.ky, ale nechtějí je na toho druhého vypouštět, neboť se domluvili, že to mezi nimi bude pouze o sexu, hoooodně sexu. Jak dlouho jim tato dohoda vydrží?

"Myslela jsem, že je po všem," zašeptá. Utřu jí palcem slzy z tváře. "Na té lodi! Myslela jsem, že jsi se mnou skončil. Nevěděla jsem, jak se přes to dostanu. Nikdy jsem se nemusela přes nikoho dostávat." "Nenechal bych to skončit."

Už se těším na další pokračování, ve kterém bude mít hlavní slovíčko poslední z kamarádek - Lola.


Gabusza
21.01.2024 4 z 5

Harlow a Finn, oba skvělí.
Líbí se mi jejich životní osudy a jak oba srší vtipem. Utíkají od svých všedních starostí a hledají jeden u druhého útěchu v podobě divokého a drsného sexu!!
Jejich dohoda zní: "Žádný vážný vztah, jen divoký sex" a divočina to fakt byla!
Peprné sexuální hrátky prostě nesmí v příběhu chybět.

Jestli poruší svou dohodu, si přečtěte sami.

Lucie.285
05.12.2023 5 z 5

Příjemná oddechovka, plná vtipného hašteření, žhavého sexu se špetkou drama. V tomto díle máme Finna a mladou Harlow, je mezi nimi dvanáctiletý rozdíl a poté, co se rozvedou (opilecká chyba ve Vegas), je to k sobě pořád táhne. A jak se dá čekat domluva, že půjde jen o sex dlouho nevydrží. Opět neuvěřitelně čtivé.

1259
20.07.2023 5 z 5

Očividně člověk musí nahodit pořádnou a kvalitní návnadu, aby chytil tu pravou.

petraj30
18.10.2022 4 z 5

Možná to bylo o kousíček lepší než první díl, ale jinak to samé v bledě modrém. Ani v prvním díle neměly hlavní postavy lehký průběh života a ty další postavy, co mě ještě čekají, to budou mít zrovna tak.
Nechci být příliš negativní a upírat knize body, které si jistě zaslouží. Četlo se to dobře, objevilo se tu i lehké drama, ale jinak to není ničím výjimečný příběh. Omlouvám se, že nesdílím přílišné nadšení, ale dávám 4 hvězdičky.

nicoolka25
01.10.2022 5 z 5

Kniha se četla jedním dechem

Honey0105
06.08.2021 3 z 5

Jednou jsem si řekla, že doufám, že nikdy nebudu podobné žánry knížek číst. No, tak je teď čtu. Během zkouškového jsem zjistila, že to je snad jediná literatura, která nenarušuje můj učící mód. Zároveň je to vhodná literatura i do práce na noční. Ale není potřeba to obhajovat. Přečetla jsem pár knížek ze série Božský, některé se mi docela líbily, některé méně. Vášnivého svůdníka jsem odložila, protože se mi nedařil vůbec číst. Po pár měsících jsem se kousla a dočetla to a vlastně to šlo. Sprosťák se mi líbil o krapet víc. Příjemné, oddechové čtení u kterého člověk nemusí vůbec přemýšlet, to je prostě občas potřeba :)

Mondaika
23.06.2021 4 z 5

Přikláním se k předešlým komentářům.
Harlow je úžasná. Naprosto Vás okouzlí.
Příběh Vás zaujme. Není to jen o erotice, sexu, ale obě postavy se také potýkají s životními (rodinnými) problémy. Hlavní postavy se k sobě naprosto hodí, vzájemně se doplňují...

Jita160
13.06.2021 5 z 5

Harlow je úžasná,krásná a spontálni ,moc jsem si ji oblíbila už v prvním díle.
To že jim to vyjde s Finnem že začátku vůbec nenasvědčovalo....ale co už ,srdci se poručit nedá a sexy chlapovi taky ne.

Iva B.
07.06.2021 5 z 5

Mnohem, mnohem lepší než první díl, který se mi sice líbil, ale byl takový nemastný, neslaný.. Když jsem knihu dočetla, mela jsem chuť přečíst si ji znovu.. Postavy Harlow a Finna jsou tady hezky vykreslené. Každý má své problémy, ale nedává je najevo a útěchu hledají jeden u druhého.. No a jak už to v tomhle žánru bývá, nechybí ani zádrhel.. Prostě láska, sex, průšvih, happyend.. A to mám rada, zvlášť v letních měsících....

Arsi007
03.06.2021 4 z 5

První díl je hodnocený poměrně slabě takže jsem se vrhla hned na ten druhý. To byla ale chyba. Půlka knihy se zabývá narážkami na první díl a moc jsem netušila o co jde takže to zabíjelo atmosféru. Druhá polovina už se ale rozjela a byla to vážně jízda. Erotické scény byly vzrušující a i celá dějová linka měla spád. Samozřejmě je zde opět klasický zvrat a skoro rozchod, nicméně je vyřešen a popsán velmi snesitelně a bez kýče. Já doporučuji, ale určitě si předtím přečtěte i první díl.

IG: @hanybooks

Tereza.Fait
14.05.2021 3 z 5

Krasny! =)

MilackovaN
20.03.2021 5 z 5

Za mě o něco lepší, než první díl. Četlo se to zase velmi dobře a jako oddechové čtení určitě doporučuji.

Nika30
18.02.2021 4 z 5

Mnohem víc sexu a mnohem víc zamotání nezv prvním díle. Ale musím říct že mě tahle kniha vážně nezklamala ???? Harlow se mi líbila už v prvním díle tím jak byla bezprostřední a její příběh mě zajímal. Vážně jsem se bavila.

lihate
18.01.2021 4 z 5

Tenhle díl se mi líbil víc, než ten první. Harlow je parádní, rázná, vtipná, se smyslem pro humor, inteligentní i krásná. Finn je to samé v mužském provedení s tím rozdílem, že on je zatracený introvert, který se bojí dávat emoce a city na oči všem. Jak já mu v tomhle rozumím. Líbilo se mi, že je příběh reálnější, než v prvním díle a že se řeší i trochu vážná témata.

Kristy.Seb
13.11.2020 4 z 5

Pokračování příběhu, který se zvrtnul hned na začátku.
Harlow byla drsňačka. Chtěla bych vidět, jak přiletěla za Flinnem oblečená jen v kabátu. ????

hadenka
05.11.2020

Kniha mě moc nebrala,sice jsem ji dočetla,ale nic moc.

Aveli
17.10.2020 3 z 5

Přiznám se, že tenhle díl se mi líbil méně než první, možná i protože chybělo více děje okolo. Každopádně i tak je to příjemná odpočinková knížka, která člověka zabaví. Rozhodně autorky považuju v rámci erotické literatury za jedny z mála, jejíchž díla se čtou s radostí a mají zajímavý děj.

johana3160
17.08.2020 3 z 5

Kniha mela slaby nebo spis nemela zadny pribeh. Tentokrat bylo vic sexu nez vseho ostatniho a roztomilost 1. dilu byla utopena kurzu bondage, coz neni muj salek kavy.. proste vasnivy sprostak... tentokraz mi to nejak nesedlo, ani “pribeh” ale ani postavy..