Toužím po tobě

Toužím po tobě https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500105/touzim-po-tobeSRRS4G-uvo-.jpeg 4 489 110

Vzplanutí série

< 3. díl

Tahle pohádka plná sexy zvratů je o nemajetné švadlence ze San Francisca a králi italské exkluzivní módní tvorby. Kdo na koho co ušije a jak to všechno dopadne? Majitelka butiku Kimber DiSantová má za sebou perné chvíle. Z jejího prince Krasoně se vyklube prevít, který jí dá kopačky rovnou u oltáře, a obchod lehne popelem (doslova). Kimber se ocitá v italské Florencii s macechou, učiněnou ledovou královnou, a snaží se zachránit neprosperující krejčovskou firmu svého zesnulého otce. Situaci může zhoršit už jen jedna věc: další muž v jejím životě. S nabídkou na odkoupení otcovy firmy přijde arogantní italský módní magnát, bohatý a sexy jako hrom. Vzájemná přitažlivost přesahuje všechny meze, ale Kimber se nehodlá znovu spálit. Matteovi Morettimu ženy neříkají ne – a už vůbec ne tak vehementně a vztekle, jak to umí Kimber. Zatímco mezi nimi jiskří žár, Matteo pro tuhle senzační Američanku přichystá záludný plán. Co má v úmyslu? Dobývat ji krok za krokem vášnivými polibky. Kimber si říká, že je to všechno jenom hra. Jejímu zlomenému srdci jistě nehrozí nebezpečí, Matteovy doteky ji nepřimějí roztančit se radostí. Ale i nejzarputilejším nepřátelům se může stát, že se fantazie v životě promění ve skutečnou romantiku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Ache for You , 2018


více info...

Přidat komentář

LenkaNovotna32
23.03.2024 4 z 5

Haha smiala som sa este dobru pol hodku ked som docitala knihu.Kimber bola totalne na hlavu, stale naštvaná a neskutocne sarkasticka az niekedy vysinuta Ale bola perfektne strelena,boze a ta komunikácia s jej delohou!!! Hah bavila ma, Mateo bol snovy muz. Sexi vymakany Talian, a tie vlasy... mal dobru povahu a znasal dost vela ran od Kim. Pasovalo mi to,

bezzink
18.03.2024 4 z 5

mmmmm mnami! Mne se to teda libilo. Jo byla tam ruzna klise a nepravdepodobne nahody, ale to se tak proste v tehle knihach stava, ze. Kdyz si chci precist romantarnu, ktera je realisticka, vim kam sahnout. Zrovna tak, kdyz si chci precist nejakou zhavou blaznivinu, jako treba tuhle. :)) Navic ja mam linku hate to love nejradsi.


Nynuska86
11.03.2024 4 z 5

Knížka byla super, četla se sama a dost jsem se u ní bavila. I když Kimber mi nejednou lezla na nervy. Ale jiskření mezi ní a Matteem bylo parádní. Takže ve výsledku jsem spokojená :)

Ála1968
21.10.2023 4 z 5

Skvěle jsem se bavila.Bylo to hodně vtipný,jen ke konci jsem měla pocit, že už je toho až moc.Za mě druhý díl byl nejlepší

Zama
08.10.2023 2 z 5

Říká se do třetice všeho dobrého.
No v tomto případě spíš zlého, než dobrého.
Nápad na příběh za mě dobry. Ale.
Potkají se náhodou a samozřejmě je z něj hlavní „záporák.
Ok to se dalo čekat.

Hlavní postava Kimberly mi dost vadila, její chování bylo šílené, pořád jí něco vadilo a nebylo jí nic dobré. Chápu.. prošla si těžkými věcmi. Ale nemusela se tak chovat. Aspoň ne celou knihu.
Až se divím že jí pořád Matteo chtěl.

Samotný Matteo Ital, bohatý a sexy.
Ten mi sedl hned. I Jenner, ten byl skvělý. Hrozně mě ta postava bavila.

U posledního dílu, mi přišlo, jako kdyby autorka přišla o tu jiskru. Kterou dala do prvního dílu.

Za mě snad nejslabší kniha z cele série. Pořád u mě vede první díl Hořím pro tebe.

Doufám, že další díly už nebudou.

monika3332
02.10.2023 5 z 5

Kniha se čte sama, jako její předchozí díl. Je vtipná, plná očekávání zvratů a s báječným koncem.

Laf
01.10.2023 4 z 5

Kniha mne bavila. Je to odpočinková kniha, u které jsem se i dost nasmála. Také se mi líbily zápletky. Hlavně je kniha hrozně čtivá, takže hned vtáhne a užívala jsem si ji až do konce.

pollyn
14.09.2023 2 z 5

(SPOILER) Tak více klišoidní záležitost jsem už dlouho nečetla.
Spoiler:
Poznají se náhodou a proběhne úžasná přitažlivost. Samozřejmě se z něj vyhrabe úhlavní nepřítel a jede se linka hate-to-love. Je nesnesitelný, panovačný, měl děsně těžké dětství a má nekonečné ochranitelské pudy a smysl pro fair play. Trochu mi tam chybí motivace jeho jednání. Plán s přehlídkou má už na začátku, ale proč? Kvůli otci?
Kimber (důvod zkrácení jména je vtipně boží) je taková ukřičená nany, která s prvním snoubencem byla dle vyprávění úplně jiný člověk posedlý svatbou a po přesunu do Itálie asi podstoupila transplantaci mozku, jinak si nedokážu vývoj postavy vysvětlit.
Macecha nemá moc prostor a je to škoda, doufala jsem, že tahle linka to zachrání.
Ovšem snoubenec Brad to úplně zabil. Jako vážně? Na začátku ho vykreslí jako bezcitného satana a na konci je z něj dvojník Jennera? Naprosto zbytečné a neuvěřitelné.
Dvě hvězdy dávám za to, že mi to připomnělo starou dobrou Jennifer Probst a její série. Taková ta stará škola románů pro ženy :)

dencazrnu
10.09.2023 3 z 5

Do třetice všeho dobrého a zlého, bohužel v tomto případě spíš zlého. Hlavní postavy mi vůbec nesedly a Kimberly mi vysloveně pila krev. Chovala se jako arogantní slípka, které není absolutně nic dobré. Chápu, že si prošla těžkými věcmi, ale to ještě neznamená, že se za každé situace musí chovat jako úplná blbka. Úplně obdivuji Mattea, že její chování snášel, protože kdyby se ke mně takhle někdo choval, poslala bych ho k šípku. Tentokrát mě ani sexuální scény nedokázaly dostatečně dostat do varu a tak jsem se celou knihu tak nějak trápila a doufala jsem, že už bude konec. Vzhledem k tomu, že tahle série má pro mě sestupnou tendenci, doufám, že další díly už nebudou. Celé mi to přišlo, jak kdyby autorce došel dech a vařila už z vody.

FejKýý
03.09.2023 4 z 5

Když jsem si přečetla anotaci, říkala jsem si, tenhle díl asi vynechám. Zároveň ale jsem si říkala, je to poslední díl téhle série tak to prostě dočtu. Nakonec jsem ráda, že jsem do něj šla. Knihu jsem četla jen dva dny. Do příběhu jsem se hned začetla a byl to pěkný příběh a taky některé momenty byly dost vtipné. Kimber měla fakt hodně ulítlý život. Hned jsem si oblíbila Lady Moretti a Jennera - ten byl fakt boží. Matteo byl taky super, ale někdy mě a chováním štval. To se dostáváme k hlavní postavě Kimber, ta mě štvala nejvíc, její povaha mě nesedla. Chápu, že se jí stala hrozná věc, ale ona byla strašně protivná celou knihu až teda na pár posledních stránek. Protivnější než ona, už tam byla leda Beans. Nejslabší díl celé série byl pro mě Hořím pro tebe. Taju pro tebe se u mě řadí na prvním místě. Tohle je tedy nějak mezi.

marie2577
03.09.2023 4 z 5

Usite na miru.;-)
. Laska, humor, neznosti cetlo se to s radosti.

Mamka_cte
08.08.2023 5 z 5

Třetí díl ze série Vzplanutí, odehrávající se v italské Florencii.

Příběh byl neskutečně čtivý, vtipný a žhavý. Prostě jak to autorka umí a knihu jsem přečetla taky rychlostí blesku.

Kimber byla pořádná držka a nenechala si nic líbit, nedivím se. Po tom co jí zdrhnul chlap od oltáře. Jen jsem myslela, že bude trochu více truchlit po otci.

Matteo .. bohatý, sexy ital. Ahh. Amore mio. Ale na vlasy mu nesahejte!

O vtipné a žhavé scény není nouze, ale to není vše. Příběh je místy citlivý, smutný a bolestivý. Prostě super oddechové čtení, které nejde jinak než doporučit.

Lucie.285
07.08.2023 5 z 5

Za mě opět perfektní díl. Kniha splnila přesně to, co jsem očekávala. Opět neuvěřitelně čtivé, nemohla jsem usnout, dokud nebudu mít dočteno. Musím souhlasit, že Kim měla pěkně prořízlou a drzou pusu, až jsem se divila, že jí Matteo neposlal někam, ale zase na druhou stranu to asi patří do celkového konceptu, kdy se děj odehrává v Itálii a oba jsou Italové, ačkoliv hlavní hrdinka vyrostla v Americe. U některých scén jsem se neuvěřitelně nasmála. O žhavé čtení není nouze, jeden polibek je tu rozepsán klidně na celou stránku, ale vše je perfektně vkusné a hlavně žhavé. Opět mé oblíbené hate to love, ačkoliv Matteo jí chce od začátku, ona je po těžkém rozchodu a o chlapech nechce ani slyšet. A poté zde máme trop - bývalý nevlastní bratr. Začátek mi přišel skutečně smutný, ale s každou stránkou byl člověk víc a víc zapálen do čtení. Kniha přesně splnila, co jsem očekávala.

Mathiola8
06.08.2023 4 z 5

Ve 3. příběhu bylo erotických pasáží na mě už moc.

Nikyna8
05.08.2023 5 z 5

Krásná romantická knížka, taková ta popelkovská. Četla se hezky, odpočinková, zamilovaná, přesně co jsem potřebovala vypnout hlavu a zabrat se a číst a číst.

MatBla
26.07.2023 5 z 5

Další romanťárna, která má říz.
Přečteno na pláži v Itálii za jeden den. ÚŽASNÉ.

Nermal
23.04.2023 3 z 5

Tak mám za sebou i třetí díl série Vzplanutí, která sérií vůbec být nemusela. Navíc druhý díl dost vynikal nad ostatními dvěma. Přiznám se, že jsem od autorky čekal víc, tohle byla víc taková červená knihovna, ale zasazená do současnosti.
Hlavní hrdinka Kimber měla pěkně prořízlou pusu, byla takový citový cholerik - spíš jako Italka než Američanka. Číst se to dalo, ale měl jsem pocit, že se v ději střídá všechno a nic.

Lennuse
18.04.2023 4 z 5

Nebylo to špatné, ale nebylo to ono. Rozhodně se to nedá srovnat s předchozími dvěma díly, které neměly chybu. V tomto případě autorka chvílemi "tlačí na pilu" a to je škoda. Knihu jsem přečetla, pořád jsem doufala... Pokud od toho moc nečekáte, chcete se odreagovat a přijít na jiné myšlenky, tak je to čtení pro vás. Žádné překvapení se ale nekoná.

Kiwicatko
06.04.2023

Me se to nelibilo. Jako by to ani nesedelo k predchozim dvema dilum.
Hlavni hrdinka zde byla velmi ale opravdu velmi neprijemna. Byla neskutecne hruba. Necetlo se mi o ni dobre.
Kdyz bych porovnala Mattea s Jaxem a Cameronem, tak ani ten by nevysel s dobrym skore.
Celej pribeh stal za houby. Zadna chemie mezi nimi, priblble dialogy, zadny vtip, vasen.
Tenhle dil nemel byt. Na predchozi dva rozhodne nema.

Domkar9116
03.04.2023 4 z 5

Nebylo to špatné, ale něco mi tam chybělo. Možná to byly dialogy, které se snažily být za každou cenu vtipné, občas přehnané. Pro mě to postrádalo nějaké "to" co tam nebylo. Ale jako nenáročná oddechovka dobrý