Navždy s láskou, Lara Jean

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, který si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se vrátila na léto domů z vysoké. Ale i když je tak šťastná, něco se bude muset změnit… Zatímco Lara připravuje otcovu svatbu, nemůže již přehlížet velká rozhodnutí, která bude muset udělat. Kam půjde na vysokou a co to bude znamenat pro její vztah s Peterem? Už viděla, jak se kvůli tomu trápila její sestra, a nechce zažít totéž. Nyní by měla jít na vysokou i Lara a opustit nejen svou rodinu, ale možná i přítele, kterého miluje. Když jí ale srdce a rozum radí něco jiného, pro co by se měla rozhodnout?...celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335034/big_navzdy-s-laskou-lara-jean-c9u-335034.jpg 4697
Nahrávám...

Komentáře (161)

Kniha Navždy s láskou, Lara Jean

NellaF
20. dubna

Po přečtení prvních stran jsem si myslela, že kniha mě bude bavit, byla to docela nuda. Příběh navazuje na minulé díly o dívce Lara Jean. V této knize je Lara už na střední škole a chystá se na vysokou. Stále je se svým klukem Petrem a řeší co bude dál. Bojí se že když bude každý na jiné vysoké, jejich vztah nevydrží. Na konec se rozhodli že bude lepší když se rozejdou. Ve srovnání s minulými díly je tento méně záživný. Nejvíc mě mrzel rozchod Lary Jean a Petra. Myslím si že se k sobě hodili a vztah na dálku by jim vydržel. Pokud vyjde nový díl tak ho číst asi nebudu. Knížku bych doporučila někomu kdo si rád čte o přátelství a lásce.

Pentlička
16. ledna

Sama sebe překvapuji, že dávám knize tak vysoké hodnocení. Velice jsem se přemáhala, abych ji vůbec četla dál, natož dočetla. Byla jsem přejedená všech těch čokoládových cookies a chvílemi knihu chtěla hodit do kontejneru na papír. Ale autorka před cílem přece jen ze sebe vyždímala nějaké sdělení: manipulace, nejistota, lži a zapírání skutečnosti, objasnění, komunikace. V poslední zatáčce byla kniha zachráněna a série dokončena se ctí. Vše by se sice vešlo na padesát stránek, ale oblíbila jsem si hlavní hrdinku, proto jsem chtěla znát vše až do konce. Možná je tato kniha nadbytečná, stačilo by pár stran navíc ve 2. díle.

MaggieR
15.09.2022

Nenechajte sa odradiť hodnotením, veľmi pekná časť. Dokonca pre mňa najemotivnejšia. Netreba to porovnávať s filmom, naozaj vydarený koniec.

Lilinka.Ká
18.07.2022

Líbilo, ale oproti Všem klukům se mi to zdálo o dost slabší. A Lara mi nebyla moc sympatická... Na další autorčiny knihy se ale už těším.

Booky84
04.07.2022

Krásné zakončení celé série. Opět čtivé, milé a romantické, ovšem některým postavám jsem chtěla dát pohlavek za jejich chování. Škoda, že není další díl ze studia vysoké školy...

Erika017
31.03.2022

Hezké ukončení série. Doporučuji
Některé věci a situace se mi zdály trochu klišé, ale jinak fajn.

Sarah11
06.03.2022

V první řadě nesmíte ke knize přistupovat jako k nějaké divoké jízdě, která vás na začátku vcucne a vyplivne až na konci. Přistupujte k ní jako k milému, vtipnému příběhu z běžného života, který si nejspíše nějakým způsobem prožil nebo prožije každý z nás. Co si budeme povídat, život je většinu času stereotyp. Chodíme do práce, do školy, trávíme čas s rodinou... Pokud ke knize budete přistupovat tímto způsobem, myslím, že, stejně jako já, nebudete zklamaní. Je to takové pohlazení po duši v dnešní hektické době.
Řekla bych, že Lara Jean v poslední knize dospěla a získala sebevědomí, což se mi líbilo. Obzvlášť, když to vpálila Peterovi, protože já sama jsem měla chuť ho občas proplesknout. A bylo jich tu víc, kteří by potřebovali pár facek - Margot, která je vším, jen ne nejstarší podporující sestrou, ale nejvíc Pererova matka, která se montovala do vztahu svého dospělého syna. Bože, to mi tak pilo krev!
Nicméně celkově jsem si knihu moc užila a musím se přiznat, že mi celá ta parta bude chybět.

Ana72154
17.11.2021

Ze všech tří dílů byl tento nejslabší. Nevím, jestli mi vadilo více chování Petera, neustálé rozhodování Lary Jean nebo Peterova matka, která se jim montovala do vztahu...

1 ...