Víc než touha

Víc než touha https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224311/bmid_vic-nez-touha-224311.jpg 3 15 4

Erotická romance z druhé poloviny 19. století. Říkali mu pirát a predátor, ale navzdory všem zkušenostem není Ryder Culhane vůbec připravený na způsob, jakým se neústupná a despotická Alexandra DeLisleová vkrádá do jeho myšlenek a zatemňuje mu mozek erotickými představami. Je to to poslední, co potřebuje, a přece to, po čem nejvíc touží; v souvislosti s jedním bláznivým obchodem dostane Ryder Alexandru do své náruče a do své postele, ale i do příliš těsné blízkosti nepřítele, který je chce oba zničit… Alexandra DeLisleová by snad i uvěřila, že Ryder – vzhledem ke svému záhadnému šestému smyslu – ztělesňuje samotného ďábla. Kdyby měl ale v rukou klíč k nalezení její unesené sestry, spolčila by se třeba s Luciferem. Udělá cokoliv, počínaje cestováním s Ryderem přes půl světa, přes vydírání až k tomu, že se vydává za jeho konkubínu a podvoluje se každému jeho intimnímu požadavku… Soukromá kupé v Orient Expressu, nejluxusnější hotely v Evropě i mystické brány Východu – všude tam tito nevěrohodní milenci podléhají prudké vášni, která je staví před zkoušku, kam až sahají hranice touhy a osudu, když čelí nebezpečí většímu a lákavějšímu než jakákoliv síla, kterou by si dokázali představit...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Beyond Desire , 1993


více info...

Přidat komentář

rampapa
04.01.2023 5 z 5

Knížka se mi líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

pegasek
21.10.2021 3 z 5

Kniha je celkem dost průměrná,čekala jsem od ní mnohem víc.


mariva
01.10.2018 3 z 5

Kdyby měla knížka o sto stránek méně, nic by se nestalo. Původní příběh je docela chaotický a jaký byl smysl náramků mi ani po přečtení není úplně jasný. Autorka se zřejmě tak soustředila na erotické scény, že vlastnímu ději už moc času nevěnovala.

Klarv
19.01.2015 1 z 5

Tuhle knihu jsem tak tak dočetla. V erotických a romantických knihách se předpokládá, že tam bude hodně erotických scén, ale tři kapitoly za sebou jen o sexu, to bylo docela nudné. Vlastně celá kniha je téměř složená z popisů sexu. Ta malá čtvrtinka, která o sexu není je celá zmatená. Honba za nějakými náramky, nevíme proč. Záporák, který pronásleduje hlavní hrdiny, také nevíme proč. Úplně pošahané kapitoly a dialogy z harému, nebo co to mělo být. No, hrůza.