Vévoda v pravý čas

Vévoda v pravý čas https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467623/bmid_vevoda-v-pravy-cas-2eU-467623.jpg 4 53 10

Vdovina pravidla série

1. díl >

Po náhodné smrti svého manžela se Katherine Verick dozví, že si tajně vzal dvě další ženy. Pokud se tato informace dostane k veřejnosti, zruinuje to celý Katherinin podnik i životní šanci stát se dodavatelem královské rodiny. Pomoci by snad mohl švagr Christian, vévoda z Randfordu. Ten se ovšem celý život zbytku své rodiny vyhýbal, a z dobrých důvodů. A navíc je tu krásná Katherin, do které se coby vdovy po bratrovi přece nemůže zamilovat! Nebo snad ano? A jak se Katherine i mlčenlivý Christian vypořádají se skutečností, že zbylé dvě „manželky“ jsou jim vlastně sympatické?... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

A Duke in Time , 2021


více info...

Přidat komentář

PerlaZP
20.07.2023 3 z 5

Četla jsem všechny knihy od této autorky, které u nás zatím vyšly a musím říct, že tato se mi líbila úplně nejméně - Bigamie s historickou romancí mi, prostě nějak nešla dohromady...
Příběh mě nebavil a díky tomu, jsem ho četla velmi dlooouho...
Malé plus musím dát, alespoň za krásnou obálku...
Knížce dávám tři hvězdičky a doufám, že druhý díl bude trochu povedenější...

Jezinkabezinka
04.06.2023 1 z 5

Ač předchozí autorčiny knihy, které jsem četla, splňovaly takový průměr lehké oddechové romantické literatury s trochou humoru, toto bylo až moc. Z každé stránky ukapávaly šťastné zítřky a blbost. Zápletka s bigamií fajn, ale vše ostatní v roce 1815? Jediný efekt této knihy je, že je čas si najít odbornou knihu o každodennosti v době regenství.


tami1
13.04.2023 4 z 5

Bavila jsem se.
Historickou romanci jsem nečetla už strašně dlouho a tahle se mi moc líbila. Zajímavá zápletka, lehký humor a skvělá chemie mezi Katherine a Christianem dodávaly příběhu na čtivosti. Těším se na další díl.

alnahu
22.06.2022 2 z 5

Bigamie v romantice-to mě nějak neoslovilo a nezachránila to ani krásná obálka.

alzbeta4340
27.05.2022 3 z 5

Zajímavá výchozí zápletka mě pobavila. Je to umění vymyslet v historické romanci pro ženy něco originálního a příběh o třech manželkách jednoho muže jsem snad ještě nečetla. Dokud nedošlo na milostné scény byl tento románek velmi dobrý, pak začal děj trochu drhnout. Jinak ale "Vévoda" splnil očekávání a já se můžu těšit na další díl.

Ála1968
22.05.2022 4 z 5

Krásný příběh ve kterém byla romantika a vše co k tomu patří.Skvělý nápad,zatím jsem o bigamii v romantice nečetla.

Havrnka
18.05.2022 5 z 5

Krásná, jemná oddychovka.

Zomy
16.04.2022 5 z 5

Autorka si u mě opět upevnila své místo v žánru historické romance, za mě paráda.

Trochu jsem vzhledem k anotaci bála, že bude děj příliš překombinovaný, ale bylo to fajn. Katherine byla úžasná hrdinka - jemná, něžná a zároveň sebevědomá podnikatelka. Vévoda je v tomto příběhu dost neobvyklý, citlivý, něžný od samého začátku, žádný macho.
Poslední třetina knihy už se mi lehce vlekla, ale jako celek to na mě působilo velice příjemně a dalo mi to všechno, co jsem očekávala.
Moc se těším na osudy dalších manželek.

biki
28.03.2022 5 z 5

Člověk by neřekl, že lze v tomto žánru vymyslet ještě něco nového, nějakou originální zápletku. Že se to autorce podařilo, za to jí patří hluboká poklona. V tomto úvodním dílu nám představila trojici pozoruhodných žen, postižených nezodpovědným činem jednoho z příslušníků "smetánky". Jak si s neblahou situací poradí první z nich, Katherine, se ukáže v této knize. A že se to neobejde také bez sympatických mužských protějšků, to je snad nabíledni.

rampapa
22.03.2022 5 z 5

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Na tuhle další knížku a sérii od této autorky jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Katherine jsem si hnedka zamilovala. Christiana jsem si hnedka oblíbila. Oba tvoří úžasnou dvojici. Příběh se mi moc líbil. Knížka přečtená ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.