Nevěsta, která se nevzdala

Nevěsta, která se nevzdala https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475899/bmid_nevesta-ktera-se-nevzdala-Om8-475899.jpg 4 46 9

Dědičky Cavenshamovy série

< 3. díl >

March Lawsonová v šestnácti letech náhle osiří a nejen to, musí se sama postarat o své tři mladší sourozence – dvě sestry a bratra. Na živobytí dostává pouze hubený příspěvek od poručníka, jenž se děti nikdy nesnažil ani navštívit. V bezvýchodné situaci se March uchýlí k podvodu a zfalšuje podpis Michaela Cavenshama, markýze z McCalpinu, správce jejich svěřenských fondů, aby se dostala alespoň k malým částkám ze svého dědictví. Markýz je však krásnou a odvážnou podvodnicí okouzlen a začíná se konečně zabývat situací celé rodiny. Ani March není pohledný markýz lhostejný a zdá se, že se na ni i na sourozence konečně usmálo štěstí. To však netrvá dlouho a do jejich života zasáhne nelítostně Marchin bratranec s krutou intrikou…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Luck of the Bride , 2018


více info...

Přidat komentář

Aracely
02.04.2023 5 z 5

Skvělá kniha!
No a jako tradičně zase jsem začala číst sérii od konce :-D. To ale nevadí, kniha se mi tak líbila, že si ji klidně přečtu znovu a tentokrát začnu od prvního dílu :-).

rampapa
07.11.2022 5 z 5

Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. March jsem si už oblíbila z předešlé knížky a teď jí mám ráda ještě víc. McCalpina jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.


PerlaZP
11.08.2022 3 z 5

Knížka se četla celkem dobře, ale zatím se mi z této série nejvíce líbil příběh Nicholase a Emmy (Nevěsta, kterou potkalo štěstí)...
Podle mě March Michaelovi odpustila příliš rychle...
Knížce dávám tři hvězdičky a už teď se těším na příběh Michaelova mladšího bratra Williama - Doufám, že vyjde brzy...

vikimi
27.02.2022 5 z 5

Parádní knížka, skvělá zápletka a velmi čtivý příběh. Ze všech dílů se mi tenhle líbil opravdu nejvíc. Oba hlavní hrdinové mě zaujali. Děkuji za tenhle příběh :))

jaja1989
12.02.2022 5 z 5

Boží kniha, u které jsem si poplakala.
Hlavně nad tím jak je Michael ,,nadvrdly"
Za sebe musím říct, že nevím jestli bych mu odpustila jako March.
A rozhodně nejlepší díl z trilogie už se těším na další.

karamelka57
28.12.2021 5 z 5

Tak toto bolo fakt krasne. V tejto serii zatial najlepsie. Romanticky popoluskovsky pribeh. Kolko horkosti a krivdy musela March spolknut. A Michael..ach jo, zlaticko.

LilianaFalcon
05.11.2021 5 z 5

Krásný příběh. March jsem děsně fandila, všechno zlé se v dobré obrátilo :D
Vážně mě to i do třetice hodně bavilo :-) Mezi postavami to skvěle fungovalo, bylo to úsměvné i dojemné. Zkrátka přesně to, co od tohohle druhu knížek očekávám.
A ta obálka je nádherná, i když má mít March tmavé vlasy :D, ale na to už se teď nehraje...

biki
31.10.2021 5 z 5

Z dosavadních třech knih série se mi tato zatím líbila nejvíc. Hlavní hrdinka March je přes svůj věk velmi silná osobnost, která bojuje za svou rodinu všemi prostředky, v krajním případě i nečestnými. Michael je zase příklad vysoko postaveného aristokrata, který si nemůže dovolit projevit jakoukoli slabost, a že jednu takovou skrývá před celým světem i svou rodinou, s výjimkou bratra. Michaelův hendikep, ale také intriky ze strany Marchina proradného bratrance pak ve druhé části knihy vyústí v několik dramatických dějových zvratů, než celý příběh dospěje k očekávanému konci.
Kromě obou hlavních hrdinů se mi moci líbily také postavy Marchiných sourozenců, zvláště nejmladšího Benneta. Trochu jsem měla obavy z Michaelova bratra s jeho nedůvěřivým postojem k rodině March. Nakonec musím také ocenit roli Michaelových rodičů, která v tomto typu romancí není tak úplně obvyklá.
Podle mého názoru se může tato kniha řadit k těm nejlepším ve svém žánru.

Zomy
27.10.2021 4 z 5

Já mám tuhle autorku ráda. Hrdinka je vždycky osudem dost zkoušená, dost si popláče, ale naštěstí potká pořádného chlapa, který se jí stane oporou.
Tady máme takovou statečnou Popelku, která se nebojí riskovat a vzít to do svých rukou. Sice jí to moc nevyšlo, ale Michael rád pomůže.
Milé, zamilované, splnilo to účel.

Autorovy další knížky

2019  73%Nevěsta, která měla smůlu
2019  80%Nevěsta, kterou potkalo štěstí
2022  74%Vévoda v pravý čas
2023  81%Jak se zasnoubit s hrabětem
2021  80%Nevěsta, která se nevzdala

Kniha Nevěsta, která se nevzdala je v

Právě čtených1x
Přečtených54x
Doporučených1x
Knihotéce107x
Chystám se číst27x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x