Jak se zasnoubit s hrabětem

Jak se zasnoubit s hrabětem https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491295/bmid_jak-se-zasnoubit-s-hrabetem-vLd-491295.jpg 4 28 9

Vdovina pravidla série

< 2. díl >

Constance Lysanderová, mladá vdova, by si podle pravidel společnosti, měla najít manžela. Blíží se také čas jejího porodu a je právě ve velmi nesnadné situaci. Byla manželkou muže, který kromě ní slíbil věrnost také dalším dvěma ženám. Naštěstí se z nich staly blízké přítelkyně. Constance musí řídit svůj podnik, na paty jí šlape nepřítel a ona nemá čas na hledání dokonalého partnera. Zničehonic se však setká s nejlepším přítelem z dětství, hrabětem ze Sykestonu – Jonathanem. Jeho city ke Constance jsou hluboké a on udělá cokoli, aby ji učinil šťastnou, i přestože to znamená dát všanc své srdce. Může být manželství z rozumu více než jen výhodný obchod?... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Rules for Engaging the Earl , 2022


více info...

Přidat komentář

kacenka6144
28.02.2024 4 z 5

Casandra a Jonathan - světlo a tma. Příjemná romantika, ve které jednoznačně fandíte světlu. A taky majordomovi.

PerlaZP
13.01.2024 3 z 5

Druhý příběh byl určitě o malilinko lepší, než-li ten první, ale stejně mi zde pořád něco chybělo, protože jsem i tuto knihu četla celkem dlouho...
Malé plus dávám krásné obálce...
Knížce dávám tři hvězdičky a kousek - Jsem docela zvědavá na třetí manželku Beth - Ukázka vypadala celkem zajímavě...


alnahu
15.06.2023 4 z 5

První díl této romantické série mě zase až tak nenadchl ,ale tento se mi líbil.Přiběh vdovy Constace ,která hledá pro sebe manžela a pro své nenarozené ditě otce.Obrati se na svého přítele z dětství o pomoc aby ji zabezpečil -zda je to výhodný obchod ,sňatek z rozumu či něco víc nám prozradí tato oddechovka s krásnou obálkou.

alzbeta4340
14.06.2023 4 z 5

Celkem propracovaná zápletka se týká sžívání manželů, kde muž je silně traumatizovaný válečným zraněním, pobytem na bojišti a především poválečnými intrikami. Škoda toho trochu odbytého konce, já bych přidala pár řádek, jak zatočili s intrikánem - ale jinak pěkné odpočinkové čtení.

Dádulka67
11.06.2023 odpad!

Absolutní katastrofa. Již dlouho jsem nečetla tak nekvalitní knihu. Asi bych ji celkově hodnotila jako "užvaněnou". Strašně moc zbytečných slov. Neustále dokola omílané stejné věci a k tomu katastrofálně zamindrákovaný hlavní hrdina...Uf! V žádném případě oddechové čtení, spíš mi to přišlo jako čtení ve spisu psychicky narušeného jedince, který terorizuje své okolí. Nešlo se vůbec do knihy začíst, v 1/3 jsem knihu odložila. Již nikdy více.

Havrnka
10.05.2023 5 z 5

Co dodat. Opět pěkný příběh a čekám na třetí pokračování.

biki
08.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Když jsem prvnímu dílu dala nejvyšší hodnocení, i když se mi opravdu líbil, bylo to hlavně kvůli zcela originální situaci, do které autorka své hrdinky uvrhla. Zato tento díl se podle mého názoru může řadit k těm nejkvalitnějším knihám ve svém žánru. Hrdinka s nelehkým osudem, které přijde na pomoc dávný přítel z dětství. Jenže Jonathan už není ten milý a přátelský chlapec z mládí, ale zlomený člověk, na němž se těžce podepsaly válečné útrapy jak fyzické, tak duševní, ale i mlhavé zvěsti a pomluvy, které jej mají zdiskreditovat. Není proto divu, že se chová tak, jak je v knize vykresleno. Constance, Jonathanovi přátelé a konec konců i služebnictvo v sídle pak mají nelehkou úlohu vrátit jej do života.
Zkrátka, moc se to líbilo a už se také těším na další díl.

Zomy
19.02.2023 5 z 5

Tohle je povedená série. Na Constance a Jonathana jsem se moc těšila už v průběhu 1. dílu.
Ta výchozí situace, kdy ona vůbec neváhá se na něj v nouzi obrátit a on vůbec neváhá jí vyhovět a pomoct, je úžasná a originální.

Constance je báječná hrdinka, která nepřestává bojovat za svou druhou šanci. Jonathanova snaha zůstat za každou cenu v ústraní začne být po chvíli už zdlouhavá, ale vývoj jejich vztahu si to zkrátka žádal.

Už se těším na třetí manželku.

rampapa
18.02.2023 5 z 5

Tak tohle bylo úžasné Constance jsem si zamilovala už v předešlým dílu. Moc se mi knížka líbila a už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Beth. Doufám že vyjde brzo.

Autorovy další knížky

2019  73%Nevěsta, která měla smůlu
2019  80%Nevěsta, kterou potkalo štěstí
2022  74%Vévoda v pravý čas
2023  81%Jak se zasnoubit s hrabětem
2021  80%Nevěsta, která se nevzdala

Kniha Jak se zasnoubit s hrabětem je v

Právě čtených1x
Přečtených39x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce74x
Chystám se číst36x
Chci si koupit18x
dalších seznamech1x