Vánoční ozdoby

Vánoční ozdoby https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527724/bmid_vanocni-ozdoby-6570181d184c8.jpg 3 10 4

Jsem umělkyně a jdu svou cestou, ať se to světu líbí nebo ne. Dělám odlitky pánských přirození, aby měly manželky, partnerky a milenky památku na dobu, kdy těm jejich drahouškům šlo ještě úplně všechno. Miluji svou práci. Někdy výrazně více, poněvadž jsem také jenom živočišná nádoba. Nejpodařenější kousky odlévám ze silikonu hned dvakrát. Jeden pro samičku mého zákazníka, jeden vždy hezky ukládám na speciální místo – do vitríny mých trofejí. Všechno se mi krásně dařilo, dokud na sezení nepřišel David, aby si objednal odlitek pro svou nastávající. Domnívám se, že už nikdy nic podobného nezažiju, ani neuvidím. Je tak nádherný a úplně k sežrání! Ale bude se ženit a já jsem v depresi, tudíž další zájemce odmítám a kazím si před Vánoci kšefty. Mám vůbec nějakou šanci se vylízat z malérů?!... celý text

Přidat komentář

Gabetka
31.12.2023 2 z 5

Začátek vypadal nadějně, asi i díky Annině zajímavé práci a střeleným nápadům. Jakmile však došlo na chlapy, tak byla tato dle svých slov nezávislá žena naprosto na ránu a chovala se jako malé děcko. Během jednoho dne se naprosto zamilovala hned dvakrát a najednou nutně potřebuje oba. Navíc tedy mizerná redakční práce, chyby a nesmyslné věty kazí celou knihu, která na mě působí jako obsáhlejší slohová práce nějaké studentky. Plusové body má kniha za obálku.

Nuttelka
30.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Jen díky závěru dávám 3* :-)) Ono co taky rychlého sepsat na pár stránek, je to dost přitažené za vlasy, trošku chaotické a moc rychle se vše děje.. ale užít si předvánoční čas se dvěma nabíječi zároveň, to je hodně hot, Anna ví, co chce.. která by to také nebrala, hmmm? :-)


Jita160
18.12.2023 3 z 5

Spíš se tato knížka mohla jmenovat ,,Speciální vánoční ozdoby". :-D:-D:-D
Tento příběh byl netradiční.
Anna hlavní hrdinka byla taková volnomyšlenkářka... prostě byla svá.
Své povolání milovala přesto ,že bylo velmi nezvyklé.
Přání co se týče lásky měla zvláštní a oplývala mimořádnými city a návrhu co se vztahu týče.
Žila si svůj život podle svého a dívala se na svět jinýma méně tradičníma očima.

evineckY
08.12.2023 4 z 5

Začátek knihy skvělý, bavil mě Anin černý humor a sarkasmus.

Štítky knihy

sex Vánoce erotika

Kniha Vánoční ozdoby je v

Přečtených12x
Knihotéce52x
Chystám se číst12x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x