V mene lásky

V mene lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501921/bmid_v-mene-lasky-Ysu-501921.jpg 4 23 7

Nezabudnuteľný príbeh o zmierení, lúčení a veľkej láske pretkávaný klavírnymi tónmi. Ona sa pokúšala hľadať šťastie v náručí iného. On na ňu nedokázal nikdy zabudnúť. Madeleine sa po rokoch vracia do prázdninového domu, aby rozpovedala príbeh svojej skutočnej lásky. Na sklonku života ju o to poprosila dcéra, ktorá sa desí tajomstiev, čo by poškvrnili pamiatku milovanej mamy. A tak sa Madeleine v spomienkach vracia do náručia hudobného skladateľa Joshuu... až kým sa na pláži, na ktorej sa do seba zaľúbili, naozaj nestretnú. Po dvadsiatich rokoch je všetko inak. Nevyliečiteľne chorá Madeleine sa lúči so životom a Joshua zmysel toho svojho stratil na tejto pláži pred toľkými rokmi. Stačí jediný pohľad, aby mali znova osemnásť a svet im ležal pri nohách. Dokážu v mene lásky nájsť nielen spoločnú reč, ale aj vyliečiť svoje zlomené srdcia?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

La déraison , 2022


více info...

Přidat komentář

ma_Run_ka
13.02.2024 5 z 5

Krásný příběh o síle osudové lásky, ale také o "odcházení", se spoustou bolestných myšlenek. Jeden život končí a něco nového začíná...
Knihy této spisovatelky patří k mým oblíbeným.

Ivanule
01.12.2023 4 z 5

Tuto knihu jsem si vzala jako oddechovou,má pár stran,snad se bude číst lehce...a po té vší první a druhé světové válce a Německu jsem potřebovala trochu jiný žánr...Byl a taky to nakonec bylo na jednu stranu krásné a na další straně smutné čtené,ale kniha je velice čtivá,děj ubýhá plynule...A konec byl krásný opětovné setkání ....


Janeyx21
28.10.2023 4 z 5

Po několika knihách plných zabíjení, umírání a bojování, jsem bezmyšlenkovitě sáhla do police pro Agnés. Těšila jsem se na náročnou romantiku, dojetí a usmíření. A hele! Zase umírání. Snad to není nějaké znamení.

V knize jsem se ale svých očekávání dočkala. Příběh je místy velmi skutečný a místy velmi neskutečný, avšak krásný. Umírání je něco s čím se ve svém životě hodně setkávám. Bohužel ne jen v práci. Každý takový příběh mi nakonec pomáhá dívat se na smrt z co nejvíce úhlů, abych mohla všem odcházejícím i pozůstalým být co nejlepší oporou v jejich nejsmutnější době.

Renike
18.09.2023 5 z 5

Dechberoucí, smutná a citlivá - o jedné velké nekonečné lásce. Autorka mě ani tentokrát nezklamala. Ke konci už i slzičky byly na krajíčku.

evineckY
14.08.2023 5 z 5

Hodně emotivní, smutná, ale mile napsaná kniha o odcházení...
Tak silná láska, která vydrží celý život.... a setkají se až na konci.

Jurajovamaka
02.04.2023 5 z 5

Krásna, citlivá, zmyselná kniha o jednej veľkej nekonečnej láske....kedy zaľúbenci dokázali na SEBA čakať niekoľko dlhýýých rokov...
Pravá láska neumiera, všetko zvládne, všetko prekoná a nosíme ju v srdci až do posledného dychu...
Za MŇA ÁNO nádhera

Majka1979
13.11.2022 4 z 5

Jeden sa rozhodne skoncovať zo životom a jej nič iné ani nezostáva, vyhrala nad ňou choroba a tak len čaká, kedy príde jej čas.
Neskutočne silný príbeh dvoch ľudí, ktorí si prežili svoje, spája ich spoločná minulosť, o ktorej sa dozvedia aj ich deti. A keď sa náhodou stretnú, ich spomienky ožívajú.
Niekedy človeku pomôže, ak tú minulosť zažije aj v prítomnosti a dozvie sa o sebe a o tom druhom viac ako doteraz tušil.
Krásny príbeh, ktorý je ukážkou toho, že v živote človek nemá premárniť ani chvíľku, kým nie je neskoro.
Osobne odporúčam, veľmi pekný, silný príbeh, ktorý ma určite zasiahol