V čase

V čase https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515472/bmid_v-case-cot-515472.png 5 9 5

Pohled na soužití žen a mužů v různém čase pojatý s nadhledem, humorem i mírnou nostalgíí.

Přidat komentář

Irena208
18.07.2023 5 z 5

Povídky v knížce V ČASE se mi moc líbily. Jsou to výstižně zachycené příběhy lidí z běžného života psané s jemným humorem někdy až dojemné.
Můžu jen doporučit. A vzhledem k svému objemu se také hodí na cesty, do vlaku či na dovolenou.

StaninaLJ
16.07.2023 5 z 5

Knížka V čase pohladí po duši nejen laskavým a příjemným stylem psaní, ale i pobaví milým humorem.


Jenda6
12.06.2023 4 z 5

Hezky napsané krátké příběhy o vztazích mezi mužem a ženou v nejrůznějším věku, jak je vidí - či spíše cítí - žena. No, má jistě pravdu; někdy my chlapi nemáme tuchu, že žít s námi nemusí VŮBEC být jednoduché... ba tu a tam ani snesitelné. Přitom je to ale mile a věrohodně popsáno. To uznává i chlap. No, posuďte nejraději sami!
:-)

Pepina19
28.05.2023 3 z 5

Hezké čtení na nedělní odpoledne, které pohladí po dušičce.

JardaSTRON
05.05.2023 5 z 5

Knížku V ČASE od Věry Krpálkové jsem přečetl jedním dechem a vůbec nelituji, že jsem si jí koupil. Autorka popisuje vztahy mužů a žen velmi citlivě, zasvěceně a lidsky. Dokázala proniknout do způsobu myšlení obou pohlaví, do pocitů mužů i žen, do problémů komunikace a příčin možných nedorozumění. Mnoho příběhů v této knížce mi připomnělo moje vlastní prožitky a události v mém životě. Věra Krpálková ví, o čem píše a mám pocit, že vložila do textu vlastní zkušenosti. I tam kde osobní zkušenosti mít nemůže (V čase 60 a víc) má naprostou pravdu. Při čtení jsem měl pocit, že píše o mně a o všech párech v mém věku. Jako by prožívala moje pocity, moje problémy a moje touhy pozdního věku. Věra Krpálková se umí vcítit do lidských duší a za to jí patří obrovský dík. Pokud jste ještě tuto knížku nečetli, napravte to. Knížka V ČASE opravdu stojí za přečtení, zamyšlení a za poděkování autorce.
JardaSTRON