Úvod do mezinárodního práva veřejného

Úvod do mezinárodního práva veřejného https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208778/uvod-do-mezinarodniho-prava-verejne-208778.jpg 5 3 2

Učebnice mezinárodního práva veřejného od renomovaného autora oboru. Kniha je moderní učební pomůckou, využívající grafické prvky, jejichž účelem je maximálně usnadnit pochopení tématu. Je vhodná nejen pro studenty práv, ale také pro ostatní čtenáře, kteří se chtějí se základy mezinárodního práva veřejného.

Přidat komentář

jakub2199
13.09.2020 4 z 5

Krásná kniha/učebnice. Vzhledem k rozsahu se hodí jako úvodní seznámení. Většina informací je dostatečně vysvětlena na to aby sloužila jako úvodní seznámení. Autor balancuje důležitost informací a hloubku probíraného tématu. Seznamuje s tématem, ale nezabíhá do zbytečných detailů. Pro obecné seznámení je věnováno nezvykle mnoho prostoru pro lidskoprávní problematiku. A pro teoretické seznámení jsou vhodnější jiné učebnice, ale jako rychlovka před zkouškou nebo pro seznámení kvalitně zpracováno.

1amu
25.12.2019 5 z 5

S potěšením konstatuji dobrý počin vydavatelství, které předkládá studentům i zainteresované veřejnosti toto dílo.
Mezinárodní právo veřejné (MPV) je důležitým vědním oborem, který se přednáší na právnických fakultách až ve druhé polovině jejich studia .
Přesto rád vzpomínám na pana profesora Potočného, který MPV přednášel úžasnou formou v době, kdy byla skripta plná komunistického balastu. On se tomu noblesně vyhýbal a zkouška u něj, to nebyl čas obav a strachu, ale oboustranné, pro mne, diskuze na úrovni.