Najdi sám sebe

Najdi sám sebe https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448538/bmid_najdi-sam-sebe-9Xe-448538.jpg 4 8 3

Trilogie: Láska bolí série

< 2. díl >

„Najdi sám sebe“ je volným pokračováním knihy „Láska bolí“. Petr, který prožil smrt obou svých partnerů, hledá nový smysl života. Jak se mu to daří, co vše prožije, o tom je nový LGBT román s kriminální zápletkou. Díly trilogie: Láska bolí Najdi sám sebe Síla lásky

Přidat komentář

Rainbowdreamer
12.06.2023 3 z 5

Prostřední díl trilogie, zajímavý a celkem čtivý příběh života Petra, oddechovka, nevím ale, jak celý příběh zaujme mladší generaci, spíše ne, je to generační zpověď odhadem tak z 80.-90. let. Škoda, že si autor nedal práci s odstraněním různých pravopisných a stylistických chyb (někdy i faktických chyb a nesrovnalostí) , které zbytečně ruší při četbě. A je tam šíleně cigaret, piva a vyměšování, autorovi je evidentně velmi blízké hospodské prostředí, které nemusím. K těmto knihám už nebudu mít moc chuti se vracet.

Gaabii
17.05.2023 4 z 5

Zajímalo by mě, kolikrát je v knize použito slovo "však" a slovo "nyní", to musí být vyšší tisíce. Bylo to pro mě hrozně rušivý, protože ty slova do vět standardně nedávám. Takže když byly skoro v každé větě, už mě to úplně irotovalo.
Jinak příběh se mi líbil. Bála jsem se, aby se Petr moc neutapěl ve smutku po Ondrovi a Danovi, to se naštěstí nedělo, bylo to decentní a moc milé. Matěj je sympaťák a Renata taky.
V tomhle díle se naštěstí tolik nekouřilo a nečůralo, zato se více chodilo bez oblečení.:-)


TomTomis
06.02.2022 3 z 5

Druhý díl jsem taky prosvištěl. Ocitáme se v novém prostředí. Změna je život. Děj o stárnoucím muži, co si vytrpěl svoje, se znovu rozjíždí. Lásce je dána šance. Autor se pokusil o romantické vyprávění. Občas s nějakou tou krimi zápletkou. Zase kupa pravopisných i slohových nedostatků. Ale opět musím říci, že i když hodnotím třemi hvězdičkami, četlo se mi to pěkně, odpočinul jsem si u toho... Ne každá kniha musí sloužit k hlubokomyslným úvahám... Pozorný čtenář jistě i tady může najít něco pro sebe.