Láska bolí

Láska bolí https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432429/bmid_laska-boli-65bb45fac443a.jpg 3 12 4

Trilogie: Láska bolí série

1. díl >

O tom, že láska často i bolí, se Petr ve svém životě přesvědčil několikrát. Ve svém věku už to není naivní puberťák. O to bolestnější je pro něj zjištění, že ten, koho miloval, komu věřil, věnoval mu kus svého života, je vlastně někdo jiný. Díly trilogie: Láska bolí Najdi sám sebe Síla lásky

Přidat komentář

Rainbowdreamer
12.06.2023 3 z 5

Samotný příběh je fajn, životní cesta Petra mě hodně zaujala, a celou trilogii jsem přečetl poměrně rychle. Tato kniha je první částí trilogie, zajímavý a čtivý příběh života Petra, oddechovka, nevím ale, jak celý příběh zaujme mladší generaci, spíše ne, je to generační zpověď odhadem tak z 80.-90. let. Škoda, že si autor nedal práci s odstraněním různých pravopisných a stylistických chyb (někdy i faktických chyb a nesrovnalostí), které zbytečně ruší při četbě. A je tam šíleně cigaret, piva a vyměšování, autorovi je evidentně velmi blízké hospodské prostředí nižších cenových skupin, které zrovna nemusím. Ale i tam žijí lidé hetero i homo, a pro mě to byl zajímavý exkurs do tohoto prostředí, které neznám.

Gaabii
16.05.2023 4 z 5

(SPOILER) Co k tomu říct? Vědět, co se v knize stane, nikdy ji nečtu. Vůbec jsem na to nebyla připravená, v anotaci nic, v ději příběhu tomu taky nic nenasvědčovalo (jako možná veeelmi okrajově). Já tohle prostě nedávám a knížky s touhle "zápletkou" prostě nečtu. Ondrasku, já pro tebe brečela půlku knížky (takže pár hodin čtení), byl jsi prostě takový úžasný zlatíčko, ale měl ses o sebe starat a mohli jsme všichni prožít krásný happy end (s miluji tě za každou větou - jo, toho bylo v knize až moc). A konec? Jako znovu? To už je fakt na psychiatra. Doufám, že se v tom nebudeme pitvat a na oba vzpomínat i v druhém díle, moje sklenice smutku už totiž přetekla.:-)
Jinak se tam strašně moc kouřilo, pilo pivo a čůralo, až jako přespříliš a bylo to strašně rušivý. Vlastně komplet celou knihu byli všichni opilí s cigaretou v puse a chtělo se jim čůrat.


TomTomis
06.02.2022 3 z 5

První díl trilogie mě docela bavil. Průzkum (pokračující) čtení pro gay komunitu začal asi ne zrovna kvalitní literaturou, žánrem romanticko-erotickým. Musím říci, že se to četlo rychle. Moje jízda do práce a zpět byla aspoň zábavnější. Se čtečkou v ruce. Příběh je jednoduchý, místy možná trochu povrchní a s opakujícími se motivy. Postavy mi přišly zajímavé, i když toho chlastu a kouření bylo i na mě příliš. Mluva postav mi přijde někdy dost jednotvárná, neustálé se ujišťování o lásce atd. Přesto v rámci tohoto subžánru se mi kniha docela líbila.

Nuttelka
16.11.2020 3 z 5

Tak já nevím... Na to, že mám knihy o klucích ráda, tak tady to nebylo to pravé ořechové :-/ Na mě tady bylo moc alkoholu, kouření (cigaret), čůrání, atd. A ani mě moc nezasáhl osud hlavních postav, což mě tedy mrzí a trošku se stydím. Ale volné pokračování si přečtu.

Štítky knihy

homosexualita gayové LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Saša Nový
česká, 1969
2018  57%Čert tě vem
2020  68%Láska bolí
2018  66%Katovská láska
2020  83%Najdi sám sebe
2020  73%Neodcházej

Kniha Láska bolí je v

Přečtených12x
Knihotéce43x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x