Natálie: Nový bráška

Natálie: Nový bráška https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423125/bmid_natalie-novy-braska-H83-423125.jpg 5 11 4

Třídnice 4. B série

< 4. díl

Zpěvačka třídní kapely Bloudy z boudy Natálie má problémy. Trápí ji, že je tlustá (ale jenom trošku!), takže jí tatínek zakazuje sladkosti. Je zamilovaná do Pavla, jenže zjistí, že ten chodí s Janou! A do toho všeho do rodiny přibývá malý nevlastní bráška… Knižní série Třídnice 4. B se atraktivní formou dotýká radostí i strastí současných dětí včetně netradičních rodinných uspořádání (střídavá péče, dvě maminky, adoptované dítě a podobně). Jednotlivé díly lze číst jak postupně jeden po druhém, tak i samostatně.... celý text

Přidat komentář

broskev28
08.09.2021 5 z 5

Zajímavé a čtivé, i nadále si Třídnice 4.B drží vysokou úroveň.
Snad jediná výtka - možná spíš mé nepochopení - se týká názvu série: s třídnicí nemá nic společného. Určitě s třídou, takže by možná bylo lepší kronika 4.B, nebo příběhy žáků 4.B. Ale to je opravdu jen drobnost, jinak opět velmi dobré a velmi potřebné čtení. Natálčina maminka mě občas vytáčela, ale tak asi byla její postava koncipovaná; naštěstí tatínek byl rozumný. Bráška opravdu zvláštní človíček, takže mi zbývalo jen držet jim všem palečky, ať se rodinné soužití daří.
Maruška, tedy spíše používání jejího jména, mě překvapuje už od 1.dílu - zvláštní, ale příjemné překvápko. V tomto díle se mi tuze líbily vodní referáty i návštěva u pana hrázného.
Věřím, že dětem se tohle čtení líbí - i já se těším na další pokračování.

zuza83
03.12.2019 5 z 5

Zase výborné pokračování série Třídnice 4. B. Moje děti se nemůžou dočkat dalšího pokračování a jsou natěšené o kom to tentokrát ze třídy 4.B bude .....


Lucka154
04.11.2019 5 z 5

Nevidí se dnes často, aby dítě nadchnul knižní příběh, i když to není komix nebo fantasy. Téhle paní spisovatelce se to podařilo, i když píše "jen" o dětech z jedné třídy (4.B).
A za to jí patří velký dík!

Viki11
04.11.2019 5 z 5

Nová knížka z Třídnice 4. B a zase hezká a zajímavá, jako předchozí :-)

Kniha Natálie: Nový bráška je v

Přečtených15x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x