Tři ženy v Indii

Tři ženy v Indii https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107391/tri-zeny-v-indii-107391.png 5 16 4

Spoluautorky Simona Boarová a Markéta Hanelová procestovaly Indii a dělí se s námi o své zážitky a poznatky z této nádherné země. Tištěno na křídovém papíře a doplněno překrásnými fotografiemi.

Přidat komentář

dewey
29.12.2020 5 z 5

Jak já se v tom vidím! A naši výpravu do jižní Indie v konfiguraci dvě ženy :) Četla jsem po návratu z Indie a tak moc mě to bavilo, že jsem po dočtení hned dala druhé kolo. Úžasné, vtipné, živé a informativní vyprávění. Jen v roce 2020 už děti tužky nevyžadují. Doporučuji všem, které zajímá tento region nebo obecně cestopisy a milá vyprávění z cest.

slaska77
28.08.2018 4 z 5

I když už s časovým odstupem, vyprávění o Indii z počátku 21. století je milé, vtipné a hodně realistické, což je možná i největší slabina knihy, osobně bych uvítala trochu poetiky nebo filosofie. Fotek bylo opravdu požehnaně, jen škoda, že se většinou nepovedlo vyfotit to, o čem dlouze autorky vypráví, chápu, musí to být těžké a žádný český turista nechce cestovat stylem některých asijských národů, kteří všechno vyfotí a natočí a na dovolenou se koukají pak až doma. Roztomilé bylo, jak se celým putováním táhne linka řekněme komplikovaného vztahu s místním obyvatelstvem, takže teď už vím, že pokud bych náhodou někdy zavítala do Indie (což mi jako totální introvertce vážně nehrozí), musím si s sebou vzít čoklit a hlavně skúlpen. Někdy mi bylo cestovatelek až líto. Po nedávném shlédnutí Milionáře z chatrče a přečtení knihy I chytré ženy dělají hloupé věci tak touto knihou zapadl další dílek do skládačky.


Clea3112
15.02.2018 4 z 5

Příjemný cestopis. Oceňuji krásné, barevné fotografie, které plasticky dokreslují jednu část Indie. Možná mohly holky přidat ještě mapku, která by více přiblížila jejich putování. Psáno s úsměvem a nadhledem.

daniela7015
24.07.2014 5 z 5

Velice milý cestopis 3 Češek vydávajících se s báglem na zádech na měsíční cestu po Indii. Vtipné, čtivé, lidské. Určitě doporučuji.