Tallinnské spiknutí

Tallinnské spiknutí https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59604/bmid_tallinnske-spiknuti-pGj-59604.png 3 16 3

Ďábelské machinace ve Vatikánu. Až posedle se snaží tajný spolek shromážděný kolem kardinála Monteleona potírat všemi prostředky islám. Jelikož klerikální členové si sami nechtějí špinit ruce, spolupracují s oddílem brutálních neonacistů. Společně chystají zničující úder. Torsten Renk, mladý agent Německé vojenské zpravodajské služby, spiknutí vystopuje. A v boji proti tajnému spolku se mu dostane nečekané pomoci od Grazielly, hezké kardinálovy neteře…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Die Tallinn-Verschwörung , 2009


více info...

Přidat komentář

Andy74
21.07.2018 1 z 5

Knihu mi "podsunula" kolegyně, že ji nějak nedává .... no já ji dala.
Církevním zápletkám jsem nepřišla na kloub (a ani moc nechtěla nad tím přemýšlet), napínákem byla pro mne hlavní dvojice a to, kde (ve které zemi) se v zajetí nacházeli.
Je to oddechovka, která se docela dobře četla, jen si myslím, že za pár měsíců na ni spolehlivě zapomenu.

jprst
21.06.2018 1 z 5

Silně nepovedený pokus o thriller, naivní zápletka i děj, prostě propadák a ztráta času.


vincek1
22.06.2013 3 z 5

Tato kniha byla mým útěkem od historických románů, které jsem poslední dobou převážně četl. Útěk to byl celkem úspěšný, protože příběh měl spád a námět je zajímavý, i když v nynější době dost zprofanovaný spoustou autorů ať s velkým, nebo malým a. Jako oddechové čtení na letní dobu bych doporučil a jestli vzpomenu tak si přečtu nějakou další knihu této autorské dvojice. Ještě poznámka, nevím jak to tito manželé dělají, ale já bych se ženou asi nic nenapsal. Docházelo by ke sporům, možná už o název i když, podle známých se k sobě hodíme.

Kniha Tallinnské spiknutí je v

Přečtených27x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce55x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x