Tokyo Revengers 3

Tokyo Revengers 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503721/bmid_tokyo-revengers-3-re6-503721.jpg 5 23 3

Tokyo Revengers série

< 3. díl >

Takemiči, bývalý delikvent, cestuje 12 let zpátky do minulosti, aby zachránil svoji milovanou expřítelkyni Hinatu, která byla zavražděna zločineckou organizací Tokio Mandžikai! Takemiči se zalíbí veliteli Tokio Mandžikai Mikeymu, stane se členem jeho gangu, a když se opět vrátí do současnosti, zjistí, že jeho kamarád z dětství Akkun se stal v Tokio Mandžikai členem vedení...... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Tokyo Revengers, Vol. 3 , 2017


více info...

Přidat komentář

Atlantis
25.04.2023 4 z 5

Z Tokyo Revengers se pomalu ale jistě stává jedna z mých nejoblíbenějších sérií, a to mi jednička dost výrazně nesedla. Líbí se mi postavy, nedokážu odhadnout vývoj, baví mě dialogy. Pořád nejásám z toho, jak stačí jedno učesání a já už nechápu, na koho se dívám, ale moc se těším na pokračování.

Covenant
16.04.2023 3 z 5

V tomhle díle se stane spoustu věcí a je lepší, než předchozí. Přesto všechno mi pořád vadí emoční výlevy Takemíčka. Když se slzami v očích a se zatnutými pěstmi řve: ,,Já se nevzdám! Všechny zachráním" a ještě se objeví v pozadí nápis "TA DA", tak už je to na mě moc. Já vím, japonci to takhle občas v manze mají, ale to jejich pateticky dramatické přehrávání zkousnu jen, když se objeví semtam. Tady je to pořád a narušuje to jinak zajímavě budovaný děj.


instageek_cz
09.12.2022 5 z 5

Série Tokyo Revengers patří k největším čtenářským překvapením mého života. Nikdy bych nečekal, že mě tolik chytne příběh o válce školních gangů někde v Tokiu, nebo že mě jednotliví sígři budou tak moc zajímat a některým budu i fandit.

Druhý díl skončil v hodně napínavém okamžiku, přičemž zvědavost spojená s obavami vás bude nonstop provázet i čtením „trojky“. Teď už totiž bezpečně víte, že se může kdykoliv stát cokoliv. Jednu chvíli se smějete nějaké bizarní scénce, a na další straně vám bude tuhnout krev v žilách. Krutost zdejších grázlů nemá žádné hranice. Jsou to zaslepení sociopati, pro které je násilí vším. Smyslem jejich mizerné existence je pouze to, že z nich jde strach, a že mohou někomu ublížit. A jediné, čemu se podvolí, je ještě větší násilí, horší než to jejich.

Hlavní hrdina Takemiči se marně snaží mírnit situaci. Jeho mise, v rámci níž se z nevysvětlitelných důvodů ocitl 12 let zpátky v čase, se zatím vůbec nedaří. Je to navíc docela smolař, takže dobré úmyslu a epické proslovy pro něj ne vždy končí důstojně (a japonský humor je tu chvílemi VELMI ujetý:)) ). Takemičiho odvaha zůstává nezměrná, stále je ochoten udělat cokoliv, aby změnil budoucnost a osudy svých přátel i své dávné lásky Hiny. Skvěle rozehrané jsou postavy Mikeyho a Drakena. U nich pořád nevíte, jestli to jsou ti nejhorší parchanti ze všech, anebo spíš kladnější týpci, vyznávající i některé sympatické principy a hodnoty. Možná skutečně nechtějí vést ostatní do pekel, i když tam neodvratně směřují...

Jediné mínus mě napadá - furt se trochu ztrácím v některých vedlejších postavách. Chtělo je to víc vizuálně odlišit. Ale jinak nemám co vytknout. Každým dílem TR člověk proletí a pak už nezbývá než čekat, až vyjde pokračování. I tentokrát končíme dost dramaticky, takže netrpělivě vyhlížím únor 2023!:)

Autorovy další knížky

Ken Wakui
japonská
2022  87%Tokyo Revengers 1
2022  89%Tokyo Revengers 2
2022  90%Tokyo Revengers 3
2023  93%Tokyo Revengers 4
2023  86%Tokyo Revengers 5

Kniha Tokyo Revengers 3 je v

Přečtených25x
Doporučených2x
Knihotéce12x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x