Tentokrát o magii snů

Tentokrát o magii snů https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507092/bmid_tentokrat-o-magii-snu-P6n-507092.jpeg 3 6 2

Objevte magii snění a odemkněte jeden z největších darů. Dar snění. Jaroslav Dušek a Jan Skryja připravili knihu nejen o snění. Jan popisuje fantastické možnosti snění a Jaroslav ukazuje, jak tyto principy fungují v probuzeném životě. Už samotné čtení knihy zlepší kvalitu vašeho spánku a připraví snový svět tak, abyste z něj mohli čerpat vhledy pro lepší život. Jak název knihy napovídá, její obsah vychází z krásného rozhovoru Duše K. U toho ale kouzla knihy teprve začínají. Těšit se můžete na významná rozšíření, která vám pomohou na cestě za vědomou prací se sny. Tato kniha se stane vaší biblí nočního světa. Biblí snění. Každá část knihy je doplněna o velmi silné myšlenky a techniky. Jak využívat sebe-hypnózu pro rozvoj snového světa? Jak rozvíjet pozitivní emoce a nově získaný emoční náboj využít pro vědomé snění? Co dělat ve snech pro úspěšný a krásný život a jak tyto záměry do snů přenášet? A řada dalšího: objevování významu snů, body scan, meditace lásky, a také techniky pro rozvoj lucidního snění.... celý text

Přidat komentář

Jančislava
14.11.2023 5 z 5

Já jsem s knihou spokojená. V podstatě tam bylo to, co jsem chtěla vědět. Na začátku píšou, že je to přepis videa. To jsem si pustila až po přečtení a v knize mi přijde vice informací. O lucidni snění se chci pokusit, takže pro mě kniha zajímavá.

katka3993
05.04.2023 1 z 5

Asi jsem měla velké očekávání. Kniha je vpodstatě rozhovorem Duška a Skryjy, který si můžete najít na YouTube Duše K a knihu si ani nemusíte kupovat. Je však ještě krom videa doplněna o par informací navíc. Čili když si otevřete knihu budete ji mít rozdělenou : Dešek- vysloví otázku, Skryja- odpoví (přesně jako ve videu) a ještě tam bude doplnění pana Skryjy k tématu.