Tajemství dobrého vývaru

Tajemství dobrého vývaru https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335237/bmid_tajemstvi-dobreho-vyvaru-V8z-335237.jpg 5 17 5

V této knize se nejenom dočtete o tom, jak silný a blahodárný dopad na zdraví může zdánlivě obyčejný vývar z kostí mít, ale narazíte i na recepty, o nichž jste neměli ani tušení. Celosvětově známá autorka bestsellerů Louise L. Hay tentokrát spojila síly s odbornicí na zdravou výživou Heather Dane a společně pro vás vytvořily recepty a návody na zdravou stravu, které jsou nejenom velmi chutné, ale mohou vás zbavit i spousty zdravotních problémů... celý text

Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Bone Broth Secret , 2017


více info...

Přidat komentář

betzayda
04.12.2021 5 z 5

V únoru jsem dostala doporučení této knihy od paní, se kterou jsem se zapovídala v čekárně u lékaře. Poté, co jsem paní říkala, jak mi po covidu padají vlasy a cítím se neustále slabá, mi ji doporučila, s tím, že sama dostala doporučení a chválu, jak kniha pomohla. Byla jsem skeptická, ale také zoufalá. Od doby, co jsem se začala řídit radami v knize, se můj stav zlepšil o 100%. Paní doktorka byla překvapená, jak rychle mi zmizely následky covidu. Je mi 59 let a cítím se skvěle!!

latanya34
16.11.2021 5 z 5

Pokud nejste žádným přeborníkem v kuchyni a tajemství dobrého vývaru je vám stále ukryto, možná svoje odpovědi na vaše otázky najdete právě v této kuchařce. Nejenže zde najdete obrovské množství receptu na pořádný poctivý vývar, ale spoustu informací o jeho blahodárných účincích na náš organismus. Kniha je také plné krásných fotografií, které polechtaji vaše chuťové buňky. Super kniha vhodná i jako dárek... doporučuji.


hol58186
03.11.2021 5 z 5

Skvělá kniha od Louise L. Hay a Heather Dane. Tajemství dobrého vývaru je kniha, rozdělená do dvou částí. V první části se dozvíme o účincích vývaru pro naše zdraví a krásu, návod, jak takový vývar připravit a co všechno k němu budete potřebovat. Ve druhé části najdete spoustu receptů. Nejsou to jenom recepty na vývary, ale na různé pokrmy ze zeleniny, chleba, lívance, pokrmy z masa - do těchto pokrmů budete vývar, o kterém kniha pojednává, přidávat.

plok271
17.09.2021 5 z 5

Knihu jsem koupila před rokem, ale teprve v červnu jsem ji přečetla. Chtěla jsem ji přečíst hlavně kvůli mým problémům se zažívání a psychickému zdraví. Teď vařím vývar 2x týdně podle Louise Hay a vidím změnu, které nemůžu ani uvěřit. Moc děkuji, úžasná učitelka.

annnna07
24.08.2021 5 z 5

Neskutečná kniha. Doporučuji všem, kdo chtějí "vymačkat" plný potenciál vývaru a prospět svému zdraví. Jsem moc ráda, že jsem ji přečetla. Teď vím mnohem víc, což bych bez této knihy nevěděla a nemohla tak plně využít vývar. Už na sobě vnímám benefity a doufám, že se bude vše jen a jen zlepšovat.
Tato kniha je dar.