Vzdálené zítřky

Vzdálené zítřky https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36667/bmid_vzdalene-zitrky-yn3-36667.jpg 4 74 9

Svět Hetar série

< 2. díl >

Prospero se nevzdal cíle stát se vladařem celé země, což spolu s nenadálou tragédií donutí Laru, aby se znovu postarala o svou budoucnost. Přichází i do zámořské říše Terah, která na její magické schopnosti blahodárně působí. Díky nabyté síle zbavuje Lara lid Terahu starobylého prokletí a získá vděčnost a lásku místního vládce. Doprovází ji zpět přes moře, aby jí pomohl zabránit hrozící válce. Ale setkává se jen se zradou a podlostí a spolu s Larou nacházejí v Prosperovi nebezpečného a záštiplného nepřítele.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Distant Tomorrow , 2006


více info...

Přidat komentář

Nale
13.03.2022 5 z 5

"Z temnot vzejde panna. Ze zlatého světla vzejde válečnice. Ze vzdálených zítřků přichází opravdový osud Hetaru."

Co k tomu říct.
Hodně politických intrik - což mě osobně vůbec nevadilo. Právě naopak. V podání BS, ve světě, kde smrtelníci žijí zároveň s magickým bytostmi, to bylo úžasné čtení.
Knihu jsem četla až jako druhou v pořadí po Pánovi Soumraku (první díl jsem úplně vynechala), takže jsem věděla, kdo je Magnus a co od něho čekat. Jeho setkání s Larou bylo hodně přeslazené (ale hej, naprosto všichni jsou Larou posedlí, to mě trochu vytáčí, jak je popisována jako dokonalost sama). Do kladných postav jsem se však zamilovala, kniha byla čtivá, krásné popisy prostředí... Za mě je série Hetar jedna z nejzajímavějších, jakou jsem kdy četla.

kubakubikula
18.08.2018 4 z 5

Děj je velmi předvídatelný, vše jde hladce, všichni si můžou věřit,je znát, že primárně jde o červenou knihovnu. Ale jinak se čte velmi dobře, ubíhá,nejsou zdlouhavé pasáže. Už je tam o dost méně sexu než v prvním díle, takže se autorka více soustředí na rozvíjení příběhu, což je fajn.
Celkově se mi kniha velmi líbila, už čtu další díl.


Charley
22.02.2017 4 z 5

Druhý díl se mi líbil o poznání více než první. Určitě přečtu další díl.

renefer
29.08.2016 3 z 5

Tento díl je přecpaný politickými intrikami a snahou jak doběhnout jeden druhého. Oproti prvnímu je to dost propad. A zase klasická BS - přišla, viděla a sbalila nejlepší partii v celé říši :-)

Shaki
31.05.2016 4 z 5

Sama za sebe říkám, že tento díl byl opravdu daleko lepší než první. Začátek mě úplně dojal a i pak to mělo spád. Na druhou stranu mi přišlo, že v tomto díle šlo všechno až příliš hlace. Rozhodně mi jako v prvním díle vadilo stále se opakující dlouhé tituly a dokolečka vysvětlující minulý děj. I když ke konci už to bylo lepší. Dobře rozjeté pasáže by se podle mne dali ještě více rozepsat, protože je škoda, že některé důležité a zajímavé vztahy jsou popisovány jen stručně. Podle mne, by tím dostal děj víc šťávy.
Přesto si ráda přečtu další díl a nechám se překvapit.

Laf
19.10.2015 4 z 5

Super pokračování. Tento díl byl ještě lepší než ten první. Snad další díly budou stejně dobré :)

moudivlacek
03.09.2015 4 z 5

Lara a její osud, plno erotiky a pohádky pro dospělé.

mariva
14.02.2013 5 z 5

Po knize jsem sáhla omylem, přitáhlo mě jméno oblíbené autorky, ale netušila jsem, že jde o žánr fantasy. Vlastně to byla první knížka z tohoto žánru, kterou jsem četla. Nejdřív jsem ji chtěla odložit, ale protože mám ve zvyku dočíst to, co začnu, po první nechuti jsem to překonala. Nakonec mě kniha vtáhla do děje a ve výsledku se mi líbila. Na jedné straně mě tyto knihy nepřitahují, ale tahle byla tak dobře napsaná, že ve mně hlodá červíček zvědavosti, jak asi pokračovaly osudy Lary a nevylučuji, že nesáhnu po některém dalším dílu.

Terinka1982
16.05.2012 5 z 5

2díl ságy Svět Hetar......nemám ráda sci-fi a fantasy, ale tuto ságu od Bertrice jsem přečetla jedním dechem....zvraty osudu, erotika...super čtení