Svatojanský tarot

Svatojanský tarot https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332826/mid_svatojansky-tarot-EZm-332826.jpg 5 4 2

Svatojanský tarot vám nepomůže vyjevit budoucnost, ale může vám pomoct najít odpovědi, které se před vámi skrývají v balastu předsudků, očekávání, obav a odmítání. Tyhle odpovědi stejně v hloubi srdce znáte, Tarot slouží pouze jako lucerna osvětlující temné kouty vaší duše. Neočekávejte od něho příliš mnoho, ale ani jej nepodceňujte. Hrajte si. Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové. Publikace je doplněna 78 vykládacími kartami.... celý text

Přidat komentář

maha75
31.03.2023 5 z 5

Já karty zatím vyzkoušené nemám, jen jsem je rozbalila a... Přijdou mi nádherné! Právě to středověké pojetí tomu dodává nádech mystiky. Líbí se mi moc.

Atanone
29.03.2022

Když jsem si prošla anotace a komenty dalších počinů autorky, je možná škoda, že první věc, která se mi od ní dostala do ruky je tato sada. Dostala jsem ji jako dárek a přiznám se, že tak okamžitou negativní reakci jsem v životě zažila jen několikrát. Tarot je o pocitech a intuici, beru to tedy tak, že mi i taková reakce má něco říct. Možná ve středověkém Marseillském tarotu nevidím žádnou poetiku, nebo se moje dušička nesrovnala se středověkem. Zkusila jsem sadu nabídnout mojí kamarádce kartářce. Ta mi ji do týdne vrátila s tím, že její reakce byla podobná. Každopádně si nedovedu představit, že bych s tímto tarotem někdy chtěla mít něco společného, proto ho v lepším případě pošlu dál a doufám, že dostanu příležitost opravit si dojem na jiných autorčiných knihách.