Zakázané doteky

Zakázané doteky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46075/zakazane-doteky-46075.jpg 4 49 9

Středověk série

< 2. díl >

Román z raného středověku vypráví příběh neohroženého skotského bojovníka a mladé zasvěcené kněžky. Mladičké Amber, nadané zvláštními schopnostmi, přinesou bezvládné tělo neznámého bojovníka, zasaženého bleskem. Senzibilní Amber, které dotyky s ostatními muži působí fyzickou bolest, pocítí poprvé spříznění a lásku. Bojovník Duncan ztratil vzpomínky na minulost.Ožení se s Amber, ale později se ukáže, že měl jisté nepominutelné závazky. Obviňuje Amber, že vycítila jeho problémy a nechala ho jednat nečestně a podle. Příběh vášnivé lásky se zdramatizuje.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Forbidden , 1993


více info...

Přidat komentář

petraj30
25.04.2022 3 z 5

Oproti prvnímu dílu to bylo celkem zklamání. První polovinu se vůbec nic nedělo a to anotace slibovala poměrně zajímavý příběh. Bohužel musím napsat, že i hlavní postavy mi nijak nepřirostly k srdci. V Amber jsem se nevyznala, když se nic nedělo tak jen brečela, a když se toho naopak dělo až moc, byla klidná. Duncana bych něčím s radostí praštila po hlavě. Neříkám, že druhá polovina knihy byla špatná. Dokonce naopak, ale nějak to nebylo podle mých představ. I tak jsem zvědavá na další díl. Snad ten bude lepší.

účetní
03.04.2022 2 z 5

První díl se mi moc líbil, tak jsem byla zvědavá, ale bohužel musím říct, že toto se opravdu nepovedlo, protože to bylo téměř o ničem, první dvě třetiny tedy doslova, stále dokola to samé, žádný děj a jen celé stránky nesmyslného, nezáživného a krkolomného textu. Magie mi v knihách nevadí, postavy a příběh by se asi dal, ale toto bylo hlavně špatně napsáno. Poslední třetina už se dočíst dala, ale tuto knihu už určitě podruhé ne.


Hasko
04.12.2020 4 z 5

Pěkný příběh, klidně bych ho zařadila do,, červené knihovny,, :D
Jediné, co mi vadilo, tak to , že hned na začátku jsem si nemohla ujasnit v jaké době se děj odehrává. Až během čtení a některých faktů použitých z opravdových dějin se dalo období tipnout.

Lembac
23.12.2018 2 z 5

Milostný příběh, který je prodchnutý magičnem a nadpřirozenem. Knížka je vlastně taková středověká love story s fantasy prvky. Bohužel na mě bylo těch Poučených už trochu moc...

havrmoni
23.11.2016 5 z 5

Tohle bylo více magické či spíše druidské,ale opět moc pěkný příběh.

moudivlacek
08.02.2016 4 z 5

Další skvělý díl z této série. Sice jsem Duncana v prvním díle moc nemusela, ale tady se ukázal jako opravdový rytíř té doby. Byť člověk svého času bez paměti, pořád si uchoval svou čest, alespoň se o to snažil. A to, že podlehne lásce, to je jen důkaz, že byl člověkem. A ten přece miluje, aby byl v životě šťastný.

modranka
17.01.2013 3 z 5

oproti prvej časti bol tento príbeh nudný. Akosi sa dej nie a nie rozbehnúť. Až v poslednej tretina na scénu vstupujú postavy z prvej časti, vtedy to už začínalo mať dramatičnosť a spád. Tri hviezdičky som dala len preto, že je kniha súčasťou celej série. Ak sa chcete o osudoch týchto postáv dozvedieť viac, kniha Okouzlení bezprostredne nadväzuje na Zakázané doteky. Myslím, že všetky tri časti série "stredovek" patria k sebe a treba ich čítať jednu po druhej.

kika 13
27.12.2012 3 z 5

Pohodové čtení a sny se zde plní.

Evaevelína
18.08.2012 4 z 5

kniha byla na můj vkus táhlá,ale jinak se to dobře četlo,dějově pěkná...a ta erotika!!!!