Krytoská past

Krytoská past https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153774/bmid_krytoska-past-lHH-153774.jpg 4 49 6

Star Wars - X-Wing série

< 3. díl >

Povstalecká Aliance dobyla Coruscant, ale boj s Impériem tím zdaleka nekončí. Zabijácký virus Krytos si mezi obyvateli planety vybírá krutou daň a propuká kontrarevoluce. * V rozbouřené atmosféře dochází k ostře sledovanému soudnímu procesu s hrdinou povstání Tychem Celchuem obviněným z velezrady. Agenti-provokatéři provádějí jednu teroristickou akci za druhou a mladou Novou republiku může ubránit jen krev, pot a odvaha eskadry Rogue. Zatímco se stíhači X-wingů snaží ze všech sil zachránit, co se dá, Corran Horn, kterého Ysanne Isard drží ve svém vězení, zjišťuje, že má v ruce klíč k osvobození Coruscantu a porážce Impéria.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Sci-fi

Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

The Krytos Trap , 1996


více info...

Přidat komentář

Jara.v
29.07.2022 5 z 5

Tahle série krásně graduje. S každou knihou mě to baví víc a víc. Je plná akce a napětí a nedá se odložit. Zrada střídá naději a to přátelství, jak drží všichni spolu a kryjí si záda. Hodně akce v kokpitu a popis bitvy ve vesmíru bere dech. Až si čtenář myslí, že se sám veze na jednom z X-wingů. Už mám připravené další dva díly.

Zak66
08.01.2022 5 z 5

Třetí kniha ze série X-wing, Krytoská past, je neskutečný nářez. Děj má opravdu spád a člověk se rozhodně nenudí. Přeměna Rebélie do Nové Republiky je velmi dobře popsaná. Co opět musím vyzdvihnout jsou dějové zvraty a takzvané "WOW!" momenty, kterými je kniha dost nabitá. Postavy jsou jako vždy skvělé. Přečteno za pět dní jak nic. Nemohu se dočkat na další díly.


daniel6725
05.05.2021 5 z 5

Tak tohle jsem si užil. Rebelie se transformuje v Novou Republiku a ze střemhlavého dobrodružství se stává zodpovědné vládnutí se všemi těžkostmi, které s tím přicházejí. Coruscant je zamořen, Nová Republika je na dně se zdroji, má nejistou stabilitu a začínají ji ovládat intriky, které zabily Republiku "Starou". Naši oblíbení piloty jsou stavěni do politických pozic, zatímco se bokem odehrává vedlejší příběh na utajeném místě s vyústěním, které potěší všechny skalní fanoušky originální trilogie. Musím říct, že jak námět, tak svižnost děje, zápletky, tak i vývoj postav, dialogy a zvraty byly v tomto díle jednoduše úžasné. Dlouho jsem nečetl takto kvalitní sérii, která ani ve svých pokračováních neztrácí na kvalitě.

StarPopcorn
27.05.2020 4 z 5

Někdy trochu pomalejší, ale stejně do konce nevíte, jestli je Tycho vinný nebo ne, takže nudit se nebudete

Palorizek85
05.03.2016 5 z 5

Výborný třetí díl s rychle pokračujícím dějem. Četlo se to výborně a takřka na jeden nádech.

Veve636
28.02.2016 4 z 5

Zatím nejlepší díl ze série Xwing. Děj měl spád, velice dobře se mi to četlo narozdíl od předchozího dílu.