Spirituální řešení

Spirituální řešení https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154293/spiritualni-reseni-154293.jpg 4 16 2

Během své kariéry lékaře, učitele a spisovatele obdržel Deepak Chopra tisíce otázek od lidí čelících všemožným výzvám a problémům – jak žít naplňující život, jak nastartovat stagnující kariéru, jak překonat obtíže ve vztahu a jiné osobní překážky. Odpovědi na tyto otázky je třeba odhalit – k tomu Vám napomůže kniha Spirituální řešení. Ve své průlomové knize Chopra ukazuje, že klíčem ke konfliktům, kterým všichni čelíme, je co největší rozšíření vědomí. „Tajemství spočívá v tom, že rovina problému nikdy není rovinou jeho řešení,“ píše. Řešení je třeba hledat ve vyšší rovině vědomí – v rozšířeném vědomí. Chopra vede čtenáře k odhalení toho, co nazývá „skutečným já“. S poznáním skutečného já přichází naprostá důvěra v sebe sama, klid, jasnost a moudrost, které slouží jako průvodci pro období krizí. Spirituální řešení poskytují nástroje a strategie, které vám umožní utkat se s životními výzvami a pocítit skutečné naplnění a smysl.... celý text

Přidat komentář

Mondie
17.04.2015 5 z 5

Není to kniha na jedno rychlé přečtení. Navíc bez praktikování půjde, jako u všeho, pouze o příjemně psaná slova. Směle doporučuji těm, kdož potřebují.

kamibe
28.12.2013 5 z 5

Kniha o "smrštěném, rozšířeném a čistém vědomi" se opravdu nečte jedním dechem. Do této knihy se nořím po částech, postupně. Jako každé knihy o nás samotných se i této budu dotýkat dosti dlouho. Je fajn, že za každým drobným oddílkem (strach z neúspěchu, impulzivnost, ego, neochota se měnit a připůsobit...) je nabídnuto možné řešení.
Cením si toho, že se v této době objevuje tolik knih, které nás vedou do nitra nás samých. Připadá mi, že se tak vyrovnává stav, který trval hodně dlouho a byl velmi zaměřen na to, abychom sledovali hlavně věci mimo nás.
Deepak Chopra mě přiměl k tomu, že si všímám sama sebe, jestli zrovna vnímám život svým smrštěným nebo snad už rozšířeným vědomím.


Kniha Spirituální řešení je v

Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst12x
Chci si koupit4x