Sex ve městě 2

Sex ve městě 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462500/bmid_sex-ve-meste-2-Tq2-462500.jpeg 2 18 8

Sex ve městě série

< 2. díl

Volné pokračování bestselleru Sex ve městě. Nová doba, nové hrdinky, nové randění.. Dvacet let poté, co Candace Bushnellová vydala svou prvotinu Sex ve městě, která poskytla zcela nový pohled na kulturu seznamování a namlouvací rituály manhattanských vyšších vrstev, přichází tato průkopnice s novou knihou o kladech i záporech seznamování ve středním věku. Příběh se odehrává v manhattanských čtvrtích Upper East Side a The Village. Sledujeme, jak se skupina kamarádek – Sassy, Kitty, Queenie, Tilda Tia, Marilyn a Candace – vyrovnává s věčným tématem randění a vztahů ve středním věku: zkoušejí hledat partnera na seznamce Tinder, stávají se objektem milostného zájmu mnohem mladších mužů, probírají možnost plastických operací, prožívají nadšení z nového přítele nebo se noří do hlubin deprese. To všechno líčí Bushnellová s pochopením a humorem. Vychází z vlastních zkušeností a živě vykresluje satirický příběh o životě a lásce ze všech úhlů – manželství a děti, rozvod a truchlení, i tlak na ženy, aby si udržely mládí a byly úspěšné ve všech směrech. Určitě tento titul oceníte jako pokračování jedné z nejrevolučnějších knih o randění napsaných ve dvacátém století.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Is There Still Sex in the City? , 2019


více info...

Přidat komentář

Angelika92
23.07.2023 3 z 5

První díl se nedá vůbec srovnat s tím druhým. Tahle kniha se dala číst, měla nějaký děj, linii.. za mě sice průměr, ale nečekala jsem, že ji dočtu.

Peťula91
13.07.2023 2 z 5

Pokud bych měla srovnat první a druhý díl, tak tento byl rozhodně lepší. Byl napsán alespoň formou příběhu, kde se dozvídáme osudy žen středního věku. Jména hlavních hrdinek byla odlišná než známe ze seriálu, což byla trochu škoda.
Raději si pustím oba filmy a knížky pošlu dál :-D


gambinka87
25.05.2023 2 z 5

Kdysi dávno jsem od Bushnellove četla, už si nevzpomínám kterou knihu, a tak jsem si tuto vzala, když jsem ji viděla za pár kaček v online knihkupectví. No, nenadchla,neurazila, ale styl psaní mne nijak zvlášť nezaujal. Není to ale dlouhé a tak jsem nakonec dočetla s dosednutím letadla v Amsterdamu poslední stránku:)

milan.krimsky
16.03.2022 4 z 5

seriál i kniha vskutku čtivé, nechybí ani humor

lenny_prague
16.08.2021 2 z 5

Knizku jsem nahodou zahledla v knihovne, tak jsem si rekla, proc ne, serial mam rada :-) Bylo to odpocinkove cteni, ale prekvapilo me, jak malo ma knizka se serialem spolecneho. Prvni dil knizky jsem necetla a ani me uprimne nelaka. Bylo fajn, ze tento dil byl ze soucasnosti a resila se temata jako randeni online. Kdyz to shrnu: prijemna oddychovka na jedno nebo dve odpoledne, ale nic svetoborneho.

nikyys
05.08.2021 2 z 5

Sahla jsem po knize protoze se aktualne chysta dalsi filmove pokracovani pravdepodobne na zaklade teto knihy, protoze zachycuje hrdinky ve "strednim veku" tedy 55-60 let. Stejne jako v serialu vekem nemoudreji, ale akorat vic blnou. Po te co kolem ctyricitky konecne dostaly chlapa do chomoutu a mozna zalozily rodiny, jsou po padesatce zase samy. A tak experimentuji s tinderem, plastikami, zajicky, nechteji se stykat se starsimi muzi (protoze nekdo, kdo je cca o 10-12 let starsi je vekove bliz jejich otci) a az ted fantaziruji o materstvi. Vyskytne se i par problemu jako nedostatek penez po rozvodu (casto resena potrebou klofnout dalsiho bohace), nemoci, smrt. Je to soubor povrchnich historek, kde si zadnou postavu neoblibite, protoze o ni vlastne stejne nic nevite. K zasmani je to jen obcas.

HoneyBunny
25.06.2020 5 z 5

,,Problém s frází "člověk nikdy neví" je v tom, že často naopak velice dobře ví."

Vlaled
16.04.2020 2 z 5

Anotace je lepší než kniha.