Šéf môjho šéfa

Šéf môjho šéfa https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356665/bmid_sef-m-jho-sefa-Kst-356665.jpg 4 87 15

Šéf môjho šéfa série

1. díl >

Sympatická a ambiciózna Nela má za sebou pohnutú minulosť. Budúcnosť však vidí ružovo – má prácu, ktorá ju baví, šéfa, s ktorým si rozumie, a nezáväzného priateľa s výhodami. Jej pokojný život sa nečakane otrasie v základoch, keď do firmy Predictors , kde pracuje, vstúpi jeden z jej vrcholových manažérov, Tomas Leroy. Jeho prílišná náklonnosť k nej ju nielen desí ale okamžite v nej vyvolá množstvo otázok. Kto je v skutočnosti šéf jej šéfa a čo je pravým dôvodom jeho príchodu? Čaká ju obdobie citových turbulencií alebo je len zbytočne podozrievavá? Zmätená Nela je odhodlaná dopátrať sa pravdy, ale na Leroya, je zdá sa, krátka....... celý text

Přidat komentář

LenkaNovotna32
06.09.2023 1 z 5

Tak som to konečne docitala, cely cas cakam kedy sa zacne neaky pribeh, neake nieco! To co toto bolo? Velmi slaba kniha, strasne fandím Slovenským spisovateľkam, ale niektore na to fakt nemaju. Celkom dobry namet ale je potrebny talent aby s toho bola dobra kniha, hlavny hrdina je nadherny, bohaty, vybaveny ale sladky jak macko Pu! Nic sa o nom nedozvieme, ona za píska, on poskoci. No a hlavna hrdinka je zena ktora nevie co chce, nelogicky uponahlana. Je vela knih s touto tematikou ktoré su fakt dobre a stoja za to si ich prečítať. Ale tato kniha je tak absurdná az je to pre mna len jedno velke sklamanie.

Nermal
17.07.2022 3 z 5

Kniha měla na můj vkus velice těžkopádný rozjezd. A já jako čtenář taky; ačkoli nemám se slovenštinou jazykově potíže, trvalo mi asi 50 stránek, než jsem přišel na to, jak cizojazyčnou knížku číst, aby mi každou chvíli nepadal řemen. (Toto byla moje vůbec první beletrie ve slovenštině.) Možná jsem byl taky trochu zmlsaný knížkami Elle Kennedy, ale spíš to bylo dáno mládím autorky a určitě se to bude v čase zlepšovat. Každopádně se mi zdá, že si autorka vlastně jen připravovala půdu pro ten opravdový příběh, který se odehraje až ve druhém svazku této série. Jsem navnaděný, a jak jsem tak nakukoval dál, bude to teprve teď ono! Jdu na to.


terikus
21.04.2022 5 z 5

Knížka se čte dobře, začátek trošku pomalejší, ale to nevadí. Jsem zvědavá, co z nich obou nakonec vyleze

Knihajeradost
21.03.2021 4 z 5

Kniha se četla velmi dobře, autorka má skvělý styl psaní. Hodně se mi líbí vnitřní monology a vtipné hlášky. Akorát rozjezd mi přišel pomalejší a chování Nely mě někdy dost vytáčelo. No, každý je nějaký, ale naštěstí jsem se pak do knihy začetla a už ji nepustila z ruky.

bookswithmarry
23.09.2020 5 z 5

Táto kniha je pre mňa prvou knihou od skvelej slovenskej spisovateľky Michaela Zamari.
V knihe sa rozoberá pracovno – romanticko – erotický vzťah obyčajného dievčaťa Nely a šéfa jej šéfa Tomasha Leroya.
Veľmi sa mi páči postava Nely. Odvážna, pracovitá ambiciózna ale drzá. Veľmi drzá. Ale presne to sa mi na nej páčilo a nedostala sa do mojej škatuľky typických kancelárskych ženských postáv (milá a veľmi často nešikovná, hlavne v tých najdôležitejších chvíľach).
Naopak Tomash na mňa od začiatku pôsobil odpudzujúco. Neviem povedať prečo. Proste sa mi od začiatku nepáčil, hoc bol vykreslený ako dokonalý chlap a gentleman.
Ich vzťah dynamicky napredoval a preto som mala potrebu knihu čítať stále ďalej a ďalej.
Autorkin štýl písania mi veľmi sadol. Príbeh bol písaný zaujímavo a v „našej reči“. Dialógy postáv boli nenútené a realistické.
Veľmi oceňujem aj vnútorné monológy a vtipné hlášky (väčšinou vďaka drzej Nele).
Ktokoľvek bude mať chuť na romanticko-erotický román všetkými 10 odporúčam práve túto knihu.

Veronica.Faye
27.08.2020 4 z 5

Autorka ma úžasný štýl písania, začítate sa do príbehu veľmi rýchlo. Ani neviem ako a stránky postupne mizli a ocitla som sa na konci. Opis postáv bol dostatočne detailný, aby som si ich vedela naživo predstaviť. Kapitoly boli taktiež primerane dlhé. Záver ma prekvapil a zároveň namotal na čítanie pokračovania. Postava Nely sa mi páčila už od začiatku. Prešla si nepeknými udalosťami, aj napriek tomu bola silná. Páčila sa mi jej cieľavedomosť a občasná drzosť, vedela čo chce. Tiež som si obľúbila aj jej dve kamarátky – Gabi a Lianu. Richard je typ šéfa, ktorého by si želal asi každý zamestnanec. Aspoň ja určite áno. Ich kamarátsko-pracovný vzťah som si obľúbila a bolo vidno, že Richardovi na Nele záleží a chce, aby bola už len šťastná, dával na ňu istým spôsobom pozor. Tomas Leroy. Meno, ktoré si teda zapamätám, lebo vo mne od začiatku zanechával samé otázniky. Takto záhadnú postavu som v príbehu už dlho nezažila. Vzhľadom na záver som teda veľmi zvedavá, čo všetko sa o ňom ešte v pokračovaní dozviem. V knihe nájdete rôzne vtipné pasáže, ale aj tie smutnejšie. Obsahuje aj veľmi pekné myšlienky, pri ktorý sa nachvíľu zamyslíte.

jitka7
12.08.2020

Kdo knihu nepřečte, vůbec o nic nepřijde.

evka44
25.01.2020 2 z 5

Myslela som si že kniha bude super, podľa pozitívnych recenzií ale bola som tak trochu sklamaná. Musím povedať, že podľa mňa, nebola ani dobra, ani zla niečo medzi. Priznám sa niektoré pasáže som preskočila, pretože boli nudné. Ale to záleží podľa vkusu čitateľa.

lucie5847
26.09.2019 5 z 5

! Spoiler - obsahuje informace, které prozrazují klíčovou část děje !
Krásný příběh o sympatické a upřímné Nele. I přes její strasti v minulosti se nyní snaží na svět dívat růžovýma očima. Má skvělou práci, udělá státnice a má kamaráda s výhodami. To jí ke štěstí stačí, ale jen do chvíle, než k nim do firmy nastoupí na kontrolu šéf jejího šéfa Richarda, Tomas Leroy. Jeho zájem o ní je neobvyklý a Nele moc na klidu nepřidá, protože už jen díky jeho hlasu jí tělo zrazuje a touží po něm. Ale je to šéf jejího šéfa a to se prostě nesmí.
Příběh je velmi krásně napsaný, má zajímavé prostředí a postavy samy o sobě vás k sobě lákají, protože si přejete zjistit, co se jim kdysi stalo a jak to s nimi bude dál Podaří se jim překročit hranice, které se překročit nesmí? To je otázka o kterou tu běží. Nela bojuje proti citu a Tomas jí to nijak neusnadňuje, protože sám neví jak s tím bojovat, protože o ní stojí víc než o cokoliv jiného.
Úžasný příběh s nečekaným koncem vás nenechá knihu jen tak odložit. Je velmi čtivá a působivá a sama obálka vás láká se začíst.

1v8na
24.06.2019 4 z 5

Kniha je čtivá. Má lákající obálku. Co mě u knihy udrželo, byly narážky na Nelinu minulost - chtěla jsem vysvětlení.
Čím víc jsem se knihou pročítala, tím se mi zdála lepší a víc mě bavila.
Největší problém jsem měla s prologem - náznak toho, že chlapi snad myslím jen na to jedno - na sex.
Některé pasáže mi přišly natáhnuté a některé otázky zůstaly nezodpovězeny.
Jsem zvědavá, jaký bude druhý díl.

AliceTief
19.06.2019 3 z 5

čekala jsem od toho daleko víc....točí se tak kolem něčeho ale nakonec se vlastně nevysvětlí kolem čeho....do dvojky se vrhnu jen proto, že jsem zvědavá, o co tam vlastně jde...

simona5843
22.02.2019 3 z 5

Pôvodne táto kniha išla mimo mňa ale kedže milujem romantické príbehy tak som si povedala že si ju predsa len prečítam.Trochu som bohužiaľ narazila.Kniha sa síce číta extrémne rýchlo ale na druhej strane by jej neuškodilo aby bol príbeh kratší.Miestami som sa strácala v deji a pýtala som sa samej seba:Čo tam vlastne riešia,to idú znova riešiť to čo riešili dve strany dozadu.Mám doma aj druhý diel do ktorého sa určite pustím a či si prečítam aj nejakú inú knihu od autorky to zatiaľ neviem.

Evitsa
03.12.2018 2 z 5

Tak z této knihy jsem nějaká rozpolcená.
Když nad ní přemýšlím o čem byla tak to musím shrnout,že celkom nebyla o ničem.
Nela ani Thomas nikdy neřeknou nic celé a jejich chování mi připomíná spíš 16ti leté než dospělé osoby co mají už něco za sebou.
A téééééé omáčky kolem než se něco dozvíte,achhh
Přitom obal vypadá tak nadějně a bohužel musím dát zapravdu Evce3814,že jsem zklamaná.(Doufala jsem,že v té mé knize bude lepší děj...) :-)

Evka3814
07.11.2018 1 z 5

Tak tato kniha mě zklamala. Je docela nudná. Pořád jsem čekala a čekala že přijde nějaká BOMBA a ono NIC:((

dencuska
15.11.2017 5 z 5

Táto kniha bola pre mňa dôkazom toho, že netreba mať predsudky, ale skúsiť možno prečítať aj žáner, ktorý normálne nečítam. Autorka priniesla svieže dielo, v ktorom nechýbalo pár erotických scén, láska, nenávisť, iskrivé dialógy. Kniha sa čítala rýchlo a bola pre mňa príjemnou oddychovkou. Záver som očakávala trošku iný, ale to bolo asi s ohľadom na tento žáner aj pochopiteľné. Verím, že kniha bude mať aj pokračovanie, nakoľko autorka ponechala príbehu viac-menej otvorený koniec.

Autorovy další knížky

Michaela Zamari (p)
slovenská, 1990
2019  74%Rozhodnutie
2017  71%Šéf môjho šéfa
2019  86%Osud nevyjednáva: Klient môjho šéfa
2018  78%Šéfom môjmu šéfovi
2018  68%Posledný džentlmen

Kniha Šéf môjho šéfa je v

Právě čtených2x
Přečtených156x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce145x
Chystám se číst37x
Chci si koupit4x
dalších seznamech3x