Sedm duchovních zákonů úspěchu

Sedm duchovních zákonů úspěchu https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362636/bmid_sedm-duchovnich-zakonu-uspechu-oB4-362636.jpg 4 41 5

Tato kniha představuje účinné principy, které vám umožní dosáhnout mistrovské úrovně životního konání. Také zjistíte, že se váš život stal radostnější, protože tyto duchovní zákony činí život smysluplným. Deepak Chopra zkoncentroval esenci svého učení do sedmi prostých principů, které lze snadno uplatnit ve všech oblastech našeho života. Choprovo dílo oslovilo miliony čtenářů a patří bezpochyby k nejvyhledávanějším a nejprodávanějším knihám ve svém žánru.... celý text

Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Seven Spiritual Laws of Success: A Practical Guide to the Fulfillment of Your Dreams


více info...

Přidat komentář

Jana_Hlus
23.09.2019 4 z 5

Překvapivě dobrá "biblička" pro mírně pokročilé v hledání sebe sama. Měla jsem ji půjčenou z knihovny, ale nakonec mě oslovila tak, že jsem si ji koupila a vždycky, když tápu, tak se k ní vracím (4/5).

hlx.slayer
20.08.2019 3 z 5

jednoduché, krátké, dobře čtivé, nemělo by v knihovně chybět pro občasné zopáknutí ;)


sira
11.09.2016 4 z 5

Kniha sice obsahuje základní informace, jak dosáhnout úspěchu a celkové harmonie jak sám se sebou, tak i s ostatními, ale je psaná celkem zbytečně složitě. S většinou věcí souhlasím, i když si myslím, že velká část rad je pro nás těžko realizovatelná (např. nemluvit několik dnů), ale proč ne... Jinak s autorem u pár zásadních věcí nesouhlasím především u toho, jak radí že se máme rozhodovat i v souladu s ohledem na štěstí svého okolí. Každopádně to je pouze můj názor, jinak kniha určitě stojí za přečtení a každý si udělá názor sám:-)

Danafantom
20.09.2015 4 z 5

Zákony jsou napsány stručně, ale jasné to může být podle mého jen tomu, kdo se o duchovní témata už nějakou dobu zajímá, jinak bych řekla, že se ztratí přinejmenším v termonologii. Je to spíš shrnutí autorova učení.

mariva
20.12.2012 5 z 5

Zajímavá malá knížečka, určitě stojí nejen za přečtení, ale hlavně za zamyšlení a zavedení popsaných metod do svého života.